Gratis online ademsessie | adem vrij-uit en ontdek hoe bruisend de gift van ademhaling kan zijn 24 april 19.00 uur

 In Blog
Honderd procent vrijuit ademhalen is honderd procent ruimte in je lijf en honderd procent innerlijk opgeruimd leven. Vijfennegentig procent van de mensen gebruikt maar vijftig procent van hun ademcapaciteit en dat vind ik shocking. Ik heb ontdekt dat de adem de belangrijkste sleutel is tot een felbegeerde staat van vrijheid en vitaliteit.
 
Het is zo simpel en toch zo krachtig maar misschien daarom juist wordt het over het hoofd gezien. Hoeveel procent van je energie haal je uit je ademhaling? Het goede antwoord is tachtig procent. Vrijuit ademhalen kan je helpen met allerlei mentale, emotionele en fysieke uitdagingen, waardoor je meer vreugde, geluk en vervulling krijgt.
 
Nu zie je dat de ademhaling een van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste functie van het lichaam is. Adem je Open, Adem je Schoon, Adem je Gezond en Adem je Vrij en we doen dit samen.
 
Host: Nancy van der Hoek, fysiotherapeut, ademcoach en eigenaar van Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being – www.nancyvanderhoek.nl
 
Wil je meedoen op 24 april 19.00 uur, volg dan deze link om te registreren:  https://zoom.us/meeting/register/tJMkcu-vrjwoG90JP83FmoAfn4lojsOL10gr
 
Er wordt gebruik gemaakt van ZOOM.
Download vooraf de gratis ZOOM software op je device, zie daarvoor de officiële website van ZOOM.US
 
Na registratie ontvang je een bevestigings- e-mail met informatie over de meeting.
Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch