Bio-energetica is de levensenergie vrij laten stromen

Een unieke kans om je lichaam en geest nog veerkrachtiger te maken. De lessen worden gegeven door Christian Domselaar. Zij heeft ook haar praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie in ons centrum.

Mensen kunnen bij haar terecht als het lijf en leven op een diepliggende laag zijn vastgelopen. Bio-energetica is dan vaak een onderdeel van de behandeling om van spanning naar ontspanning te kunnen bewegen, met effecten voor het lichaam en geest.

Bio-energetische oefeningen zijn bedoeld om te helpen de levensstroom in het lichaam weer te voelen en te bevrijden. Ze zijn heerlijk om te doen en bevrijden de energie. In ieders lichaam zijn patronen van spierspanning opgeslagen. De levensenergie wordt daardoor onderdrukt en geblokkeerd. Van oorsprong is het een overlevingsstrategie om de spieren te spannen, maar chronische spanning vermindert het energieniveau en de bewegingsmogelijkheid, waardoor het lichaam of bepaalde delen van het lichaam verstart raken. Stel je eens voor dat jou lijf weer volledig vrij kan stromen vol met energie.

Bio-energetica is daarom een ontdekkingsreis naar jezelf, met het lijf als uitgangspunt.
Met het doen van bio-energetische oefeningen wordt je steeds bewuster van de onderlinge verbanden tussen, energie, bewustzijn, beweging, expressie, spierspanning, houding en ademhaling en hoe dat in jou lijf werkt. Door regelmatig te oefenen kom je steeds meer in contact met je natuurlijke manier van zijn.

Klik hier voor het lesrooster

Enthousiast en wil je nu al meer informatie:

Maak direct een afspraak of stel je vraag online!
0180-634465

 

Vul anders het Contactformulier in, dan bellen wij jou!

 

nl_NLDutch