GRATIS SCREENING | SCHEVE TENEN EN OF PIJNLIJKE VOETEN? DAN MOET JE BIJ PATRICK ONZE VOET VITALITEITSTRAINER ZIJN

 In Workshop

Waarom voeten in de spotlight? Voeten vormen het fundament van het lichaam! Je voeten dragen bij aan de stand van je lichaam en je lichaam draagt bij aan de stand van je voeten. Klachten aan nek, schouders of rug zijn ook terug te leiden naar de stand van de voeten. Toch trainen we bijna alles, behalve de voeten. Door de zwakte van de voetspieren ontwikkelen mensen vaak voetklachten. De klachten nemen bijna altijd in de loop van de tijd toe.

Ja, je kan herstellen van

  • Hallux valgus, (scheve teen)
  • Klauw- en hamertenen
  • Metatarsalgie (voorvoetpijn)
  • Hallux rigidus/limitus
  • Tailors bunion
  • Hielspoor

Weet dat de voet bestaat uit wel 33 botjes. Allemaal worden ze bij elkaar gehouden door fascia(bindweefsel). Door inactiviteit verstijft de fascia waardoor de voet stopt met meebewegen met de lichaamshouding. Zo wordt de samenwerking met de rest van het lichaam verstoord.

Misschien ben je al op zoek gegaan naar advies of hulpmiddelen, maar heeft het niet het gewenste resultaat opgeleverd. Je krijgt het advies om stevige schoenen te dragen of orthopedische zooltjes te nemen. Deze adviezen helpen vaak bij de pijn symptomen maar bieden geen blijvende oplossing. De voetspieren hoeven dan niets te doen en worden lui en verstijven. Hierdoor heb je nog steeds last van je voeten.

Eureka

Flexibele en getrainde voetspieren zijn ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat je de hele dag op je voeten loopt en omdat je voeten bepalen hoe dat verloopt. Je voetspieren heb je immers niet voor niets. Het behandelen van de stijve fascia en het trainen van de voetspieren stopt de pijn en voorkomt dat pijn bij voetgebruik erger wordt.

Breng leven en vitaliteit in je voeten

De meeste mensen denken dat er verder niets meer aan hun voetklacht of voetproblemen gedaan kan worden. Ze denken ten onrechte dat het een structureel probleem is geworden en lopen er mee door. Deze aanname was voor revalidatie trainer Patrick de Groot de trigger om zich te verdiepen in de vorm en functie van de voet. En integendeel, hij kwam erachter dat met de juiste activerende behandeling en training heel veel te bereiken is

Aanbieding voor GRATIS – Voet Assessment:

Persoonlijke afspraak van 30 minuten bij onze in voeten gespecialiseerde revalidatie trainer Patrick de Groot. Na een voet onderzoek en bekijken van de loophouding ontvang je goede tips en een passend advies voor voetentraining.

Afspraak maken voor GRATIS -Voet Assessment:

Bel: 0180-634465 of mail: info@nancyvanderhoek.nl

(ook voor vragen over vergoeding van vervolgtraining/behandeling)

 

Recent Posts
nl_NLDutch