HIELSPOOR – SHOCKWAVE (INFO BIJEENKOMST)

 In
Details
Datum:

februari 18

Tijd:

09:30 am - 10:30 am

Registreer je voor het evenement: https://www.eventbrite.com/e/hielspoor-shockwave-info-bijeenkomst-tickets-92242885955
Organisatie

Nancy van der Hoek Body|Mind&Being

Website: https://www.eventbrite.com/o/nancy-van-der-hoek-bodymindampbeing-25466030049

HIELSPOOR EFFECTIEF AANPAKKEN


In deze informatieve bijeenkomst zal ik de deelnemers vertellen over de mogelijkheden van Shockwave therapie, Myofasciale therapie en enkele oefeningen demonstreren (die niet op het internet te vinden zijn) als wapen in de strijd tegen hielspoor. Deelnemers aan deze bijeenkomst mogen tevens ter plekke een reservering maken voor een proefbehandeling. 


Dat Shockwave steeds meer door artsen wordt erkend als effectieve methode in de behandeling bij Hielspoor is bij ons in de praktijk tegenwoordig goed merkbaar. Echter is deze wetenschap bij ons de praktijk al veel langer bekend. In Juli 2011 waagden wij de sprong een Shockwave apparaat aan te schaffen omdat wij graag mensen (en hun pijnlijke pezen) op een natuurlijke manier en op een dieper bindweefsel niveau wilden kunnen behandelen. Sinds dien hebben wij al ontelbaar veel mensen met hielspoor weer op de been kunnen helpen en ontvangen wij ook mensen die ver buiten ons praktijk gebied wonen. De Shockwave kan het genezingsproces van het lichaam weer positief in gang zetten en de pezen weerbaarder maken op een manier die we niet in onze standaardbehandelingen en met onze handen en oefeningen voor elkaar kunnen krijgen.

In de praktijk wordt gezien dat ShockWave- therapie in normale omstandigheden de ergste pijn in de hiel weet te doorbreken. Een hielpoor komt altijd ongelegen maar het is er ook niet voor niets en probeert je ten alle tijde iets te vertellen. Het lichaam is wijs en zij zijn wijs die open staan voor die boodschap.


Voel je welkom en mocht je vooraf vragen hebben voel je vrij om te mailen naar info@nancyvanderhoek.nl

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch