LEZING: LAGE RUGPIJN HOE KOM JE ERAAN, HOE KOM JE ERVAN AF?

 In
Details
Datum:

oktober 3

Tijd:

10:00 am - 11:15 pm

Registreer je voor het evenement: https://www.eventbrite.com/e/lezing-lage-rugpijn-hoe-kom-je-eraan-hoe-kom-je-ervan-af-tickets-117384703809
Organisatie

Nancy van der Hoek Body|Mind&Being

Website: https://www.eventbrite.com/o/nancy-van-der-hoek-bodymindampbeing-25466030049
In het kader van de Rug op de Rit thema weken organiseren wij activiteiten om de hinder van rugklachten het lichaam uit te helpen.

Na maanden de rug misbruikt te hebben met thuiswerkplekken, na maanden minder in beweging te zijn geweest door de Lock Down. Na een aantal weken vakantie met niet het bed wat je gewend bent. Tja het is niet gek dat de wervelkolom van de gemiddelde Nederlander juist nu de nodige aandacht gaat vragen. Rugklachten het meest voorkomende probleem die mensen beperkt in hun dagelijks functioneren, staan, zitten, slapen, wandelen. Pijn en stijfheid in meer of mindere mate en het kost energie.

  • Ik heb altijd al een zwakke rug gehad
  • Sindsdien is het mijn zwakke plek
  • Een slechte rug zit in de familie

De smoezen overboord

Hoog tijd om anders te gaan denken en doen. Dat wat ervoor zorgt dat jou rug kwetsbaar is vaak te herleiden naar factoren die je zelf in stand houd en waar je met een beetje geluk maar half weet van hebt.

De verwachting op herstel van rugklachten is toch beter dan mensen denken. Deze lezing gaat over precies de dingen die de spijker op zijn kop slaan, recht door zee over de achtergrond van rugklachten en factoren die meespelen die je niet verteld worden of niet je aandacht hebben gehad.

Nancy van der Hoek neemt jullie mee in de belevingswereld van de rug en helpt de deelnemers er met een positieve, oplossingsgerichte manier naar te kijken. Naast de fysieke zullen ook mentale aspecten helder belicht worden. De rug als informatiebron draagt de oplossing. De lezing wordt afgesloten met een demonstratie van de Spinal Mouse Rugscan en indien van toepassing met overige diagnose tools.

Recent Posts
nl_NLDutch