MINDFUL MINI RETRAIT – MET LYDIA EN NANCY

 In
Details
Datum:

oktober 12

Tijd:

11:00 am - 02:30 pm

Registreer je voor het evenement: https://www.eventbrite.com/e/mindful-mini-retrait-met-lydia-en-nancy-tickets-71207197645
Organisatie

Nancy van der Hoek Body|Mind&Being

Website: https://www.eventbrite.com/o/nancy-van-der-hoek-bodymindampbeing-25466030049

Mindful Mini Retrait


Van Human Doing naar Human Being in de volksmond ook wel van Hollen naar Stilstaan. Vaak is stilstaan heel, heel, heel erg moeilijk terwijl de behoefte heel erg groot is, het lijkt soms onmogelijk. In deze ‘mini retrait’ nodigen wij je uit om enkele uren tot jezelf te komen, een kans om te voelen, te reflecteren en met jezelf te verbinden. Wat heb jij in dit moment nodig om tot jezelf te komen? Deze halve dag bestaat uit twee workshops en komt naarjou toe door een hele mooie samenwerking van Nancy en Lydia.


Mindful Moment


Mindfulness trainster en coach Lydia Spriensma (praktijk https://ziels-veel.nl/ te Zevenhuizen neemt je mee in een rustige en aangename bewegingservaring ook wel ‘Mindful Moment’ genoemd, zo kun je nieuwe nieuwe bronnen van rust in jezelf kunt ontdekken waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Enkele ingredienten zijn bijvoorbeeld een loop meditatie maar ook een zittende of liggende meditatie ter ontspanning. De workshop is gebaseerd op principes van Mindfulness en meteen daarmee ook een inspirerende manier om kennnis te maken met Mindfulness. 


Mindful Breathing 


Ademcoach en fysiotherapeut Nancy van der Hoek verzorgt een ervaring waarbij je inzichten op kan doen over je eigen ademhaling en hoe je ademhaling kunt stemmen ter gunste van jezelf en daarmee rust kunt vinden in het NU en elk moment wat daar op volgt. In je leven krijg je wat je ademt en je ademt wat je krijgt. En hoe dat werkt zul je ontdekken als je je lijf van voldoende zuurstof leert te voorzien. 


Pauze


Tussen de twee workshops is een pauze waarin we zorgen voor thee, koffie en gezonde versnaperingen. 


Kosten


GRATIS, maar mogelijk raak je geinteresseert in de volledige cursus Mindfulness (6 zaterdagen: 2 nov – 7dec) die Lydia bij Nancy van der Hoek Body|Mind en Being gaat geven of misschien heb je er behoefte aan om verder aan de slag te gaan met Verbonden ademhalen samen met Nancy of wellicht kunnen wij jou nog op een andere manier van dienst zijn en is dit de manier om kennis te maken met wie wij zijn en wat wij willen doen om mensen dichter bij zichzelf te brengen.


Gratis: maar aanmelden is wel verplicht! (beperkt plaats voor 12 personen). 

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch