PILATES VOOR BEGINNERS – INTRODUCTIELES

 In
Details
Datum:

september 27

Tijd:

10:00 am - 11:30 am

Registreer je voor het evenement: https://www.eventbrite.com/e/pilates-voor-beginners-introductieles-tickets-71200038231
Organisatie

Nancy van der Hoek Body|Mind&Being

Website: https://www.eventbrite.com/o/nancy-van-der-hoek-bodymindampbeing-25466030049

De uitvinder van deze stijl van trainen/bewegen met het menselijk lichaam noemde zijn methode “Contrology” oftewel een manier van oefenen waarbij controle en logica het fundament is om het lichaam sterk en in balans te krijgen. Om een lichaam inbalans te krijgen is het belangrijk dat men er open voor staat om aandacht te geven aan het lichaam en het versterken van de Mind|Body connectie en het ontwikkelen van een subtiel lichaamsgevoel.


De Pilates oefeningen zijn daar uiterst geschikt voor en dragen op een actieve manier bij aan het ontwikkelen van een sterk lichaam vanuit de kern (van binnen naar buiten). Pilates is door het beheerste karakter van de lessen uiterst toegankelijk en effectief voor mensen met gezondheidsproblemen en klachten, een zachte manier om vanuit ‘pijn’ of beperking hernieuwd vetrouwen in het lichaam te krijgen en weer van binnen uit sterk en vitaler te gaan.


Hoe het allemaal precies werkt zal onze expert in Pilates ‘Julliette’ uitleggen en de deelnemers laten ervaren bij deze Introductieles: Pilates voor beginners.  Julliette is geschoold in klassieke Pilates en geeft al jaren in ons centrum wekelijks groepslessen in Pilates.


Wat kun je verwachten bij deze introductieles:  • Kennismaking en uitleg van de basisprincipes

  • Demonstraties van enkele basisoefeningen en hun betekenis

  • Zelf ervaren en voelen van oefeningen onder leiding van Julliette

  • Vragenronde en delen van ervaring


Kosten:


Deze introductieles is gratis


Aanmelden:


Het is heel fijn (voor ons) als je je aan wilt melden via deze ticketshop. Elke aanmelding vooraf maakt ons enthousiaster omdat we dit organiseren uit passie (maar het is niet verplicht). Je kunt ook gewoon vrij inlopen en meedoen aan deze introductieles.


Voorbereiding:


Mocht je twijffels hebben of deze introductieles geschikt is en dat een drempel vormen wees dan zo vrij om ons even te bellen 0180-634465 of mailen info@nancyvanderhoek.nl om je twijfels te bespreken. 


Indien je mee komt doen, yessssss, trek dan kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen (flexibele kleding)Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch