WORKSHOP: EEN ZERE RUG VAN HET THUISWERKEN, WAT KUN JE DAARAAN DOEN?

 In
Details
Datum:

september 12

Tijd:

11:00 am - 12:15 pm

Registreer je voor het evenement: https://www.eventbrite.com/e/workshop-een-zere-rug-van-het-thuiswerken-wat-kun-je-daaraan-doen-tickets-117393203231
Organisatie

Nancy van der Hoek Body|Mind&Being

Website: https://www.eventbrite.com/o/nancy-van-der-hoek-bodymindampbeing-25466030049
In het kader van de Rug op de Rit thema weken organiseren wij activiteiten om de hinder van rugklachten het lichaam uit te helpen.

Zittend werk, een hele klus om de rug pijnvrij en gezond te houden

In deze workshop neemt Patrick de Groot de deelnemers mee in de wereld van het zittend werken en het beeldscherm werken. Een hele klus om de rug pijnvrij en gezond te houden. Natuurlijk speelt houding een belangrijke rol. Maar dit is zeker niet de allerbelangrijkste factor. Er zijn nog een aantal andere factoren die direct op te sporen zijn en bepalend zijn of jij langdurig pijnvrij kunt werken of niet. Patrick kan er niet alleen mooi over vertellen maar is vooral ook heel sterk om het de deelnemers te laten voelen wat in het lichaam wel en niet de bedoeling is. Zo kom jij nieuwe zaken over je eigen lijf te weten die anders verborgen zouden blijven.

Je gaat naar huis met:

  • specifieke kennis over het functioneren van je eigen rug en gewrichten
  • meer regie over het voorkomen en genezen van je onnodige klachten
  • screening/test + rapport van je houding als je aan het werken bent
  • hele praktisch doelgerichte mobiliserende en correctieve oefeningen

De workshop wordt afgesloten met een korte demonstratie van de Spinal Mouse Rugscan en eventueel andere diagnostische tools indien van meerwaarde voor de workshop.

Kom van je stoel:

We gaan in deze workshop niet sporten maar wel in beweging komen, dus trek sportieve kleding aan waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch