Extra Yin Yoga en Meditatie elke Zaterdag vanaf Februari + Introductie aanbieding

 In Blog

Leuk & ontspannen nieuws….. wij hebben bedacht om de lessen in de Body-Mind studio uit te gaan breiden en gelukkig hebben we Stephanie ook enthousiast weten te krijgen. Gezien alle omstandigheden waar we afgelopen twee jaar in hebben mogen leven en de spanningen die in ons lijf daardoor zijn opgeslagen voorzien wij dat er veel heil valt te halen in de lessen Yin Yoga en Meditatie. Van Lock-Down naar Open-Up tijd voor twee extra lessen op het programma. Door deze lessen op zaterdag te programmeren ontstaat er nog meer flexibiliteit en keuze vrijheid in de Body Mind lessen die wij bieden.

Elke zaterdag vanaf 1 februari:

  • Yin Yoga 9:30 tot 10:30
  • Move in Meditatie 10:30-11:30

Voor een overzicht van het hele rooster: KLIK HIER

Yin Yoga in het kort:

De rollen zijn in Yin Yoga omgedraaid. Je gebruikt je lijf niet om van houding tot houding te komen maar je gebruikt de houding als instrument om je lijf te verkennen en te voelen. De bewegingen zijn rustig en niet intensief. De houdingen worden langer aangehouden om bindweefsel rondom de spieren en gewrichten te strekken en te hydrateren. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur. Er is in deze Yoga discipline ook extra aandacht voor het losmaken van het bekkengebied. Een gebied wat spanningsgevoelig is en een centrale rol speelt in ons lichaam. In de kern gaat het bij Yin Yoga om de spieren loslaten in plaats van aanspannen

Move In Meditatie in het kort:

De spanning of prikkels in het moment van je af laten glijden en echt bij jezelf te blijven is een vaardigheid die je bij uitstek eigen kunt maken in onze Move-in Meditatie lessen. In onze stressvolle maatschappij volgen de dingen elkaar snel op. Er komt veel op ons af en er gebeurt onnoemelijk veel in ons denken en ons lijf. Zo kan het zomaar gebeuren dat de gedachten niet stil komen te staan. Het gevolg is dat we steeds minder voelen hoe het echt met ons gaat er is onvoldoende ruimte om te luisteren naar het fluisteren van je lijf.

  • Blogartikel: “Tem het circus in je hoofd met lichaamsgerichte oefeningen”: KLIK HIER
  • Voor meer info over Move-In Meditatie: KLIK HIER

Wil je graag mee doen +  je bent al lid van onze Body-Mind Studio dan kun je gewoon via de bekende weg reserveren. Het maximaal aantal deelnemers per les is tien.

Wil je graag mee doe omdat je nieuwsgierig bent naar hoe het voor je voelt. Voel je welkom. Laat het ons weten via een belletje naar 0180-634465 en wij maken dan de gewenste reservering van je plek. Je kunt ons ook een mailtje sturen via het contact formulier. Wij geven dan zo spoedig mogelijk een reactie.

METEEN ENTHOUSIAST VRAAG EEN GRATIS PROEFWEEK AAN: VIA CONTACTFORMULIER KLIK HIER

Klik op de afbeelding voor onze introductie aanbieding:

 

 

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch