‘DE ALCHEMIE VAN HEEL JEZELF ZIJN’

 In Blog
(artikel Hart van Holland 3-7-2019)
 
FitFirst heet voortaan Nancy van der Hoek -Body| Mind & Being
 
Zevenhuizen – Nancy van der Hoek heeft het roer omgegooid. De eigenaresse van FitFirst beweegcentrum heeft haar gezondheidscentrum op het Nijverheidscentrum 42 in Zevenhuizen omgedoopt in Nancy van der Hoek Body|Mind & Being. “Een plek voor fysiotherapie, sport en bewegen en ontspannen met een nieuwe boodschap.”
“We willen mensen die hier komen in verbinding brengen met hun eigen natuur, dichter bij zichzelf als medicijn tegen de hectiek van alledag en de sporen die dit in het gestel achterlaat”, zegt ze er zelf over.
 
Nancy van der Hoek die op basis van haar reputatie als fysiotherapeute samen met haar man destijds FitFirst beweegcentrum flink op de kaart zette maakte de afgelopen jaren een neerwaartse periode mee, zowel privé als bedrijfsmatig. Zoals zij ooit solo begon gaat ze nu ook zelfstandig weer verder en maakt daarmee van een moeilijke periode uit het verleden haar kracht.
 
Net als Nancy van der Hoek zelf heeft haar bedrijf een metamorfose ondergaan, een nieuwe uitstraling waardoor de nieuwe naam niet uit kon blijven. Een levensgrote wandplaat met daarop paarse bloemen en een groen bos met een zon die door de bomen schijnt springt meteen in het oog. “Symbolischer kan het niet.” Het staat voor natuurlijk en bewust door het leven bewegen voluit vanuit innerlijke kracht. “Dit gaan we doorvertalen in fysiotherapie, sport en fitnessprogramma’s en overige aanvullende activiteiten en oefeningen waarmee we lichaam en geest uit willen nodigen om meer met elkaar te verbinden. Daarmee gaan er veel blokkades, stress en klachten het lichaam uit en kan de energie vanuit de kern weer stromen zoals het de bedoeling is.”Nancy van der Hoek spreekt over ‘de Alchemie van HEEL jezelf zijn’.
 
In de fysiotherapie is geïnvesteerd in mogelijkheden om heel gericht op diepe weefsels te kunnen behandelen. In de sportzaal kregen alle toestellen een verfrissende onderhoudsbeurt en zijn er nieuwe materialen verschenen. Verder is er samenwerking met een voedingsdeskundige op handen en staan de eerste meditatie en ademhalingssessies op het programma. Nancy is enorm trots op haar vernieuwde centrum waar alles erop is gericht om geluk in de drie-eenheid van Body|Mind&Being door te geven.
 
Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch