Gezocht: samenwerking

 In Nieuwsberichten

WE HEBBEN NOG WAT RUIMTE OVER 

Om maar even een balletje op te gooien. Essentie – werkers gezocht met eventueel interesse voor huren van praktijkruimte, cursus of workshop ruimte of samenwerking. Ik zie voor mij dat er naast de huidige activiteiten fysiotherapie, sporten en groepslessen ook diensten en activiteiten samen gaan komen die mensen van dienst kunnen zijn op het gebied van ontspannen, zelfbewustzijn, essentiewerk en verbinding.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden maar ik bedoel het in ruimere zin: Yoga docenten, Haptonomie, Bio-energetica, Natuurgeneeskunde, Cranio-sacraal therapie, Coaching, Voeding, Meditatie.

Mocht er iemand te binnen schieten die misschien belangstelling heeft dan is het super als je deze oproep wilt delen. Resoneert er iets bij jezelf dan is dat vast geen toeval. Laat gerust even een berichtje achter op info@nancyvanderhoek.nl of bel/SMS/Whatsapp met 06-21823597 (Nancy van der Hoek).

De intentie is om samen onder 1 dak met mooie mensen puur te gaan doen wat de bedoeling is. ‘Every journey begins with a single step’…. Daarom deze oproep in het diepe. Laat het maar ontvouwen……

Recent Posts
Comments
  • Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

nl_NLDutch
nl_NLDutch