Het 6 domeinen model | concreet aan de slag met het zelf-herstellend vermogen van het lichaam

 In Blog

Voor een cliënt is pijn vaak iets heel concreets en moet het behandeld worden met een massage, hands-on behandeling of gerichte oefeningen. Dit kan ook heel vaak prima tot herstel leiden als de pijn ook echt concreet is. Echter leert de ervaring dat klachten juist niet altijd concreet zijn en al helemaal niet per se met een fysieke oorzaak. Zo kan het zijn dat een slechte slaapkwaliteit de eigenlijke hoofdoorzaak is voor de aanhoudende pijnklachten. (En die hoofdoorzaak kan net zo goed ademhaling of een van de andere domeinen zijn).

Alle zes de domeinen hebben invloed op de fysiologie van ons lichaam en daardoor zijn we in staat om de fysiologie van pijn en problematiek te begrijpen en daar met onze cliënten behandeling/interventies op in te richten. Omdat het zes domeinen model zo verhelderend en logisch is vormt het een belangrijke leidraad onze aanpak met mensen die aanhoudend tobben met blessures, pijn, vitaliteit en energie.

Heb jij ook de wens om weer in je centrum ‘set point’ te komen en weet je niet waar je moet beginnen. Leg je hulpvraag bij onze in de zes domeinen gespecialiseerde fysiotherapeut neer en we kijken samen hoe je logisch en stap voor stap weer regie over je eigen fysieke en mentale gezondheid kunt voeren.

 

Overtuigd en kan je niet wachten op je advies, neem dan contact met ons op door te bellen met 0180-634465 of laat een bericht achter via ons contact formulier:

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch