KENNISMAKINGSAVOND | VIRTUAL REALITY TRAINING (VR) METHODE REDUCEPT – 16 NOVEMBER 19:30

 In Workshop

Zeven weken virtueel schieten op je pijn, het helpt echt!

Wat is Reducept?

Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode ontworpen voor mensen met diverse vormen van aanhoudende pijn, zoals gespannen spieren, gewrichtspijn, zenuwpijn, en nog veel meer. Tja, dus eigenlijk geschikt voor alle vormen van pijn in je lichaam die je wel kunt schieten. En dit laatste is geen grap maar realiteit. Virtuele Realiteit wel te verstaan.

Wat gaan we doen op deze kennismaking?

Op deze avond geven we gedegen informatie over aanhoudende pijn. Wij zijn door het bestuderen van de laatste wetenschap op het gebied van pijn, stress, levensstijl en welvaartziekten overtuigt van het feit dat behandeling wel degelijk anders kan en er meer hoop gloort aan de horizon dan de boodschap ‘Leer er maar mee leven’. Natuurlijk geven we je ook de kans met behulp van de Virtual Reality -bril een kijkje te nemen in je zenuwstelsel zodat je aan den lijve kunt ervaren hoe Vitual Reality ook voor jou kan werken.

Door op de onderstaande link te klikken kun je nog meer informatie vinden over deze behandelmethode met een kop en een staart van 7 weken. Zie jij jezelf al met minder pijnklachten de feestdagen vieren? Het programma van 7 weken omvat niet alleen het spelen van educatieve games in VR op onze locatie, maar ook zelfstandige oefeningen thuis en coaching sessies bij de fysiotherapeut. Na 7 weken ervaren cliënten vaak een verbetering van 50-70% in hun dagelijks leven.

KLIK HIER: Virtual Reality Training bij Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being

Aanvullende informatie 
Wij gebruiken de Virtual Reality Training als een behandeloptie binnen de fysiotherapie. Vergoeding vanuit verzekering voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn is geheel of deels mogelijk. Wij zijn heel enthousiast over de mogelijkheden van deze therapie, zelfs voor problemen die lastig op te lossen zijn. Wil je meer weten en voelt het goed voor je om eerst eens te ‘proeven’ kom dan naar één van de kennismakingsavonden. Op deze avonden hebben wij plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Tijd: 19:30 tot ongeveer 21:00

Kosten voor deelname:
Het is een kennismakingsavond dus de kosten zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage mag altijd.

Aanmelden:
Wil jij je opgeven stuur dan een mail naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: VR 16 November

Of klik hier om direct op te geven via ons contactformulier

Enthousiast en wil je nu al meer informatie:

Maak direct een afspraak of stel je vraag online!
0180-634465

 

Vul anders het Contactformulier in, dan bellen wij jou!

 

Recent Posts
nl_NLDutch