Lessenproeverij | Pilates Yoga Meditatie in de Body&Mind Studio – 15 Oktober’22

 In Workshop

Wie lichaam en geest in balans brengt voelt zich al snel beter. Voor ons centrum is dat de normaalste zaak van de wereld. We hebben er ons beroep van gemaakt. Klinkt goed, nietwaar? Maar de vraag is: hoe werkt dat voor jou? Daar gaan we graag op in.

Juist in die drukke dagen, dat mensen worden gedicteerd door hun agenda’s, bieden wij bewegings- en ontspanningslessen die vallen onder het concept Body & Mind. De mensen die dit al ervaren hebben weten hoe intens het is om te werken aan het samenspel tussen lichaam en geest. Voor mensen die er nieuwsgierig naar zijn is dit programma een uitkomst.

Op Zaterdag 15 Oktober verzorgen Juliette en Stephanie een lessenproeverij in de Body&Mind studio. Alle lessen die zij doorgaans verzorgen passeren dan de revue. Pilates, Yoga en meditatie lopen deze ochtend vloeiend door en in elkaar heen. Zodoende krijgen de deelnemers, in ultra korte tijd, een uitgekiende kans om uit te vinden, wat fijn en passend is.

Deze ochtend begint om 9:00 en zal duren tot 12:00
Dat is minder lang dan je zult denken, de tijd vliegt in dit programma. Het is een soort ontdekkingsreis door je lichaam. Natuurlijk zijn er steeds korte pauzes, is er afwisseling en zorgen de dames er voor dat iedereen het goed volhoudt. Ga jij als een ander mens met een mooie ervaring naar huis? Wij horen het graag.

Voor wie:
Deze ochtend is er voor iedereen die wil ontdekken hoe onze beweeglessen inwerken op het welbevinden tussen lichaam en geest. Het zou natuurlijk prima kunnen dat je daarna meteen lid wilt worden en dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Maar mocht dit niet zo zijn, ook goede vrienden, dan ga je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, met een rijke ervaring naar huis. Voor onze huidige leden is het een mooie gelegenheid om vrienden, kennissen of bekenden te introduceren.

Kosten:
De deelname is gratis; donaties zijn natuurlijk altijd welkom.

Aanmelden:
Wil jij je opgeven stuur dan een mail naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: BODY MIND PROEVERIJ

Of klik hier om direct op te geven via ons contactformulier

Samen is leuker dan alleen dus wellicht ken je nog een iemand in je kring die interesse heeft in deze proeverij. Schroom niet om uitnodiging te delen.

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch