LEZING: Dieper slapen en uitgerust wakker worden | Vrijdag 26 November start 19:30

 In Workshop

Aanmelden via ons contactformulier klik hier

Geen slaapverwekkend onderwerp integendeel het is mateloos interessant. Een wereld kan voor u opengaan. Diepe en herstellende slaap is de basis voor fysiek, mentaal en emotioneel herstel en welzijn. Al deze lagen van welzijn zijn voortdurend met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar.

Astrid Modderkolk is fysiotherapeute bij ons centrum en heeft zicht verdiept in het onderwerp SLAAP. Veelal ziet zij lichamelijke klachten en energieproblemen die met het optimaliseren van het slaap patroon al voor het overgrote deel opgelost zijn. Dat is niet raar als je weet dat optimale slaapkwaliteit de basis is voor ons zelf herstellend vermogen. Helaas wordt in de huidige gezondheidszorg te vaak over functionele slaapproblematiek heen gekeken en maar doorgemodderd.

De lezing die zij gaat verzorgen zit boordevol informatie, tips en achtergronden.  Voor jou geschikt als je de overstap wilt maken van slapen als sluitpost naar slapen als superkracht.

Buiten de lezing om kunt u nog steeds direct gebruik maken van de lopende actie: Een gratis Slaap Assessment + Persoonlijke afspraak van 30 minuten bij Astrid (gespecialiseerde fysiotherapeut).  Het assessment is gericht op het in beeld brengen van domeinen die je slaap beïnvloeden. Klik hier om meer informatie over deze actie te lezen. 

Maar misschien zien we jou in ieder geval bij de lezing.

LEZING:  DIEPER SLAPEN EN UITGERUST WAKKER WORDEN

Wanneer: Vrijdag 26 November 2021

Inloop: 19:00

Start van de lezing: 19:30 tot 21:00

Kosten: gratis

Aanmelden via ons contactformulier klik hier

Waar: Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being

Nijverheidscentrum 42

2761JP

Zevenhuizen

0180-634465

 

Recent Posts
nl_NLDutch