Magic Match in Mindfulness door samenwerking met Praktijk ZielsVeel

 In Nieuwsberichten

Wat heerlijk! En toen kwam Lydia Spriensma op ons pad en KLIK.  Lydia is de mens achter Praktijk ZielsVeel – Coaching en Mindfulness te Zevenhuizen. Hoog op mijn wensenlijst stond het realiseren van van een cursus Mindfulness en nu gaat dat ook echt gebeuren in de periode november/december. Maar ….. eerst gaan we samen twee keer een ”Mindful Mini Retrait’ organiseren die gratis toegankelijk is. Een inspirerende manier om de interesse bij mensen aan te wakkeren voor de kunst van Mindfulness.

Uit het hart van Lydia:

Stress, zelfkritiek, onrust…. Ik kende het als geen ander. Ik werd er soms door overspoeld. Op een bepaald moment besloot ik dat het anders moest. Ik wilde leren hoe ik echt goed met stress en problemen kon omgaan, zodat ik me rustiger en gelukkiger kon voelen.

Toen ik in aanraking kwam met Mindfulness (leven in het hier en nu), was ik verbaasd door de eenvoud en de krachtige werking ervan. Het had een heel positief effect op mij. Ik werd absoluut rustiger en die rust bleef! Hier wilde ik meer van weten! Ik werd Mindfulness coach en trainer. In 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Zevenhuizen. Nu doe ik niets liever dan mensen weer in contact brengen met zichzelf. De weg die ik daarvoor bewandel is de weg van het hier en nu. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens in de kern liefdevol, in balans en krachtig is. Het enige wat je hoeft te doen, is daarmee contact te maken. Ik neem je graag mee op reis naar jezelf!

Uit het hart van Nancy van der Hoek Body|Mind & Being:

Ik hoop op een hele mooie en inspirerende samenwerking, de behoefte is groot ik hoop dat veel mensen deze behoefte ook echt kunnen toelaten en daarmee ontdekken wat ze nodig hebben om zich goed te voelen en dichter bij zichzelf te komen.

Zelf kennismaken met deze Magic Match door deelname aan ‘MindFul Mini Retrait’

3,5 uur tot jezelf komen tijdens twee workshops:

GRATIS

MINDFUL MINI RETREAT – MET LYDIA EN NANCY

 

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch