De sport om ‘de rust zelve’ te zijn

In onze stressvolle maatschappij volgen de dingen elkaar snel op. Er komt veel op ons af en er gebeurt onnoemelijk veel in ons denken en ons lijf. Zo kan het zomaar gebeuren dat de gedachten niet stil komen te staan. Het gevolg is dat we steeds minder voelen hoe het echt met ons gaat er is onvoldoende ruimte om te luisteren naar het fluisteren van je lijf.

Heb jij een werkelijk een  idee over de hoeveelheid prikkels die je te verwerken hebt? Je komt er pas echt achter als je er eens stil bij gaat staan. De inzichten kunnen je verbazen en zijn waardevol tegelijk. Stress, ‘bijna’ Burn-Out, het staat vaak dichter bij ons dan dat we het beseffen. Het evenwicht is wankel tussen goed voelen en zorgen maken. Het evenwicht is wankel tussen spanning en ontspanning. Je zou graag in basis meer rust willen ervaren waardoor de grillen van het leven je niet meer zo opschudden.

De spanning of prikkels in het moment van je af laten glijden en echt bij jezelf te blijven is een vaardigheid die je bij uitstek eigen kunt maken in onze Move-in Meditatie lessen. Je hoeft bij ons geen meditatie ervaring te hebben en je hoeft geen speciale cursus te hebben gedaan om te beginnen met het ervaren van innerlijke rust en balans. De kracht van ons centrum is dat de meditatie les wekelijks standaard bezocht kan worden. Er is geen begin er is geen eind dus je kunt er helemaal ingroeien. Heb je wel cursus gedaan elders dan is dit de ideale voortzetting van een leven meer vanuit rust.

De Move-in Meditatie les is een ideale les om bijvoorbeeld te combineren met andere ‘actievere’ lessen die aangeboden worden denk aan  Pilates en/of Yoga, maar ook onze Rebalancing/Fascia/Core Fitness lessen sluiten hier heel erg goed op aan.

Breng rust en kalmte in je leven met meditatie

Onze Move-in Meditatie les wordt gegeven:

Klik voor het lesrooster

Meer lezen of zien:

 

Enthousiast en wil je nu al meer informatie:

Maak direct een afspraak of stel je vraag online!
0180-634465

 

Vul anders het Contactformulier in, dan bellen wij jou!

 

nl_NLDutch