Nieuw: Sport en/of ontspanningsmassage door Roan Roor

 In Blog

Roan staat aan het prille begin van zijn carrière als fysiotherapeut. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn aankomende studie en ook ter afronding van zijn huidige studie legt Roan zich nu toe op het in de vingers krijgen van lichaamsmassages om de gezondheid van vermoeide en gespannen spieren te verbeteren. Het is een kwestie van veel doen om het vak massage wat ook onderdeel is van de opleiding fysiotherapie onder de knie te krijgen. Helemaal beginner is hij niet, daarom zoekt Roan proef cliënten die zich in ruil voor een gereduceerd tarief van 15 euro een massage zouden willen afnemen. Hieronder kunt u meer informatie van de hand van Roan lezen.

Beste leden/patiënten,

Ik ben Roan, 20 jaar jong en zoals vele van jullie weten, werkzaam in de beweegzaal hier bij Nancy van der Hoek | Body, Mind & Being. Hiernaast zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen, Bewegingsagogie op het mbo Rijnland in Alphen aan den Rijn.

Naast dat ik hier werkzaam ben, loop ik hier ook stage bij de fysiotherapie. Dit doe ik met erg veel plezier en onder begeleiding van Astrid.

Als toevoeging aan mijn stage en voor mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik begonnen met het aanbieden van massages. Voor nu (nog) 2 cliënten per week, maar dat zou kunnen veranderen mocht er veel vraag naar zijn.

Ieder maandag:
– 15:45 uur – 16:30 uur: 1e cliënt
– 16:30 uur – 17:15 uur: 2e cliënt

Mocht u behoefte hebben aan een heerlijk ontspannen massage? Bel of mail dan naar ons voor het maken van een afspraak. Ik hoop u snel te zien!

Bellen: 0180-634465

Mailen: info@nancyvanderhoek.nl of klik hier voor het contactformulier 

Kosten zijn 15 euro

(die u kunt voldoen via een QR code met uw smartphone)

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch