Online Fysiotherapie – Klachten? Blijf niet doorlopen

 In Blog

Ik ben er weer klaar voor. Achter de schermen is het technisch goed geregeld om professionele fysiotherapie en advies te kunnen geven online! Een revolutionaire stap met potentie voor de toekomst waar ik normaliter (nog) niet veel aandacht aan gegeven zou hebben als Corona mijn pad niet had gekruist. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

Online diagnose en professionele hulp inclusief trainingsprogramma’s

Ik heb mooie applicaties ontdekt o.a. een fysiotherapie check waarbij de klachten al vooraf online door de patiënten zelf worden gescreend. En vanaf nu kunnen mensen ook aan de slag met oefeningen die op maat zijn samengesteld en beschikbaar zijn met beeld, video en uitleg in de huiswerk oefeningen app. Dat is ontzettend handig. Ook heb ik het voor elkaar om op afstand je houding te kunnen screenen en dit terug te kunnen koppelen in een rapport. Al met ben ik ervan overtuigd dat Online behandelen niet perse minder effectief is, het is gewoon anders. Er zijn meer wegen naar Rome om mensen ter zijde te kunnen staan.  En vanaf nu dus per telefoon, videobellen hoe dan ook, al moet ik op een sinaasappelkistje gaan staan om de boodschap voor positieve gezondheid over te brengen.

Dus loop niet onnodig met je klachten door, ook jij bent belangrijk.

Ik heb er vast een creatieve oplossing voor waardoor jij weer fijner door het leven kunt gaan.

Snel professionele hulp aanvragen aanvragen:

Stap 1: De fysiotherapie check

Doe de fysiotherapie check online, en wordt meteen wijzer over wat er mogelijk aan de hand kan zijn. Aan het einde van de check kun je aangeven of je een afspraak wil maken. Ik ontvang deze aanvraag en neem dan vervolgens contact met je op.

Stap 2: De positieve gezondheidstest

Doe via deze link de positieve gezondheidstest, Let op! Deze is niet verplicht maar ik kan je aanraden om hem wel te doen om het beeld compleet te krijgen. Het hoeft niet zo te zijn maar bijvoorbeeld: Pijn in je schouder is vaak niet alleen pijn in je schouder, maar kan ook met stress te maken hebben. Fysieke klachten kunnen voortkomen uit verdriet. Of, bijvoorbeeld, uit het feit dat je, je werk niet meer kunt uitvoeren op een manier die bij je past. Je bent je daar dan niet altijd van bewust. De kans bestaat dat ik je met deze informatie nog beter kan helpen. Het advies en het resultaat kunnen namelijk echt anders zijn vanuit een breder perspectief dan wanneer we alleen werken vanuit lokaal perspectief.

Direct een consult aanvragen!

Direct een consult aanvragen, zonder testen kan natuurlijk ook. Stuur in dat geval een mail naar nancy@nancyvanderhoek.nl met je hulpvraag of vul hier het contactformulier in. Ik probeer op werkdagen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Welkom in mijn Online praktijk!

Recent Posts
nl_NLDutch