Open avond systemisch werken | thema gezondheid met behulp van opstellingen – 3 mei 19:30

 In Workshop

Kun je met SYSTEMISCH WERK  gezondheid beïnvloeden..?

Wat is Systemisch werk?

Je hoort het steeds vaker… steeds meer mensen beginnen er over. Systemisch werk, familieopstellingen….Maar wat is dat precies? Wat kun je er mee?

Op deze avond krijg je het allemaal uitgelegd. En natuurlijk zoeken we ook de relatie met gezondheid, want die is er. Met een opstelling kun je heel specifiek vragen stellen over ieder gezondheidsprobleem dat zich voordoet. Het is bijna wonderbaarlijk wat je daardoor boven water tilt.

We bieden je een laagdrempelige gelegenheid om te ervaren hoe dat in z’n werk gaat. Wat kan systemisch werk (opstellingen) voor jou doen en welk verhaal gaat er schuil achter een ziektebeeld of lichamelijke klacht? Je gaat het hier allemaal voelen, zien en horen.

Systemisch werk en gezondheid

Gera Vermaas, een door de wol geverfde deskundige op dit terrein, zal je deze avond meenemen in de wereld van systemisch werk. Zij laat je zien hoe je met een familie/gezondheid opstelling de vinger op de zere plekken legt. Je krijgt inzichtelijk wat de onderliggende oorzaken zijn. Die bewegen zich grotendeels op een onbewust niveau en staan in verband met het gedrag achter je ziekte. Met een opstelling maak je contact met die laag en daarmee worden de verborgen verbanden zichtbaar gemaakt. Je krijgt daardoor ook meteen het grotere plaatje in beeld.

Omdat je lichaam reageert op het zogenaamde systemische (familie) veld waar je deel van uitmaakt, kun je ontdekken hoe bijvoorbeeld (chronische) ziektes en symptomen ontstaan.  Zodra je dit systemisch kunt zien leer je ook hoe je anders met dat ziektebeeld om kunt gaan. De ervaring leert dat zodra je het ziet er ruimte ontstaat voor heling.

Wat kan je verwachten:

Gera Vermaas van KernCompany geeft een beknopte inleiding over het onderwerp, gevolgd door een oefening waardoor de impact van een systemisch veld ervaren kan worden.

Aansluitend zal er van één persoon een vraag worden ingebracht, die vervolgens ontrafeld  wordt in een opstelling. Weet jij nu al dat jij een vraag wilt inbrengen? Geef het gerust aan. Als er meerdere inbrengers zijn, wordt er geloot.

Ben je geïnteresseerd meld je aan! 

Wil jij je opgeven stuur dan een mail naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: open avond opstellingen gezondheid.

Of klik hier om je direct op te geven via ons contact formulier

Praktische informatie:

Woensdagavond 3 Mei 2023
De avond start om 19.30 uur tot 22.00 uur (19.15 koffie klaar!)
Maximaal 20 personen
De kosten zijn gratis
De avond wordt begeleid door Gera Vermaas van KernCompany systemisch werker Pur Sang

We kijken er naar uit je op deze avond te mogen begroeten.

 

Recent Posts
nl_NLDutch