OPEN DAG: ZONDAG 17 mei 11-17 uur

Deze dag gaat over het ontdekken van je eigen kracht en mogelijkheden om gezond te worden en te blijven. Dat is ons uitgangspunt om jou weer lekker in je vel te helpen. Positieve gezondheid noemen we dat. Kom het ervaren tijdens de open dag!

Sport

Sporten, niet speciaal voor minder kilo’s of meer spierballen, maar om eerst lekker in je vel te komen en te voelen waar voor jou de echte essentie zit. Doe de open dag op 17 mei mee met een van de volgende proeflessen die daarop gericht zijn:

Workshops

Ben je nieuwsgierig naar wat ‘positieve gezondheid’ precies is en wat het voor je kan betekenen? Volg dan de workshop die bij je past en ervaar het!

  • Introductie Pilates voor rugklachten
  • Wat Positieve gezondheid voor jou lichaan kan betekenen?
  • Test en ervaar: Hoe haal ik adem?
  • Myofascia, via spierknopen naar het geheim van betere gezondheid?

Fysiotherapie

Met onze werkwijze van ‘positieve gezondheid’ helpen we je een stap verder. Tijdens de gehele dag informeren we je er graag over. Bovendien is houding erg belangrijk en daarom op deze dag ook de kans om deze te laten analyseren met behulp van een houdingsscan.

Acties:

Sluit op deze dag een jaarlidmaatschap af, dan krijg je daar een maand gratis sporten bij cadeau! Bovendien maken alle nieuwe leden daarbovenop nog een extra kans middels een verloting om twee maanden extra te winnen!

Houd de ontwikkelingen in de gaten

Via deze pagina, via Facebook en via de lokale media o.a. Hart van Holland!

In de aanloop naar de open dag zullen er nog meer evenementen worden toegevoegd en zal ook steeds meer de exacte planning van de evenementen bekend worden gemaakt. Wij werken er naar toe om de laatste week voor de open dag een exacte planning  met tijden van de evenementen bekend te maken en te publiceren.

Aanmelden:

Je kunt de gehele dag binnenlopen en vrijblijvend meedoen aan de activiteiten, aanmelden is niet nodig.

Vragen:

Voel je vrij om te mailen naar info@nancyvanderhoek.nl, te bellen op 0180-634465 of het onderstaande contactformulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplichte velden om in te vullen!

nl_NLDutch
nl_NLDutch