Pilates is intelligent bewegen

Pilates is een groepsles samen met andere vrouwen waarbij houding, stabilitiet, coördinatie, ademhaling en focus op het lichaam en geest de ingrediënten zijn. Het is een training waarbij vooral de stabiliteit van je kern aangesproken wordt, het korset van spieren rondom de rug, buik en heupen/bekken. Het versterkt de spiergroepen en de bewegingen vragen ook weer rek om uiteindelijk een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

Bij Pilates ontdek je gegarandeerd ook spieren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden omdat behalve de oppervlakkige spieren ook de diepliggende spiergroepen heel specifiek aangesproken worden.

Pilates is enorm goed om een basis op te bouwen in bewegen en contact te krijgen met de aansturing van je lichaam. Door het rustige karakter van de les en de vele aanwijzingen die gegeven worden is de les heel goed te volgen. Als je van een gestructureerde les houdt, zonder cardio component, dan zou dit een heerlijke groepsles voor jou kunnen zijn.

“Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil, na 30 lessen ben je een ander mens!” – Joseph Pilates

Onze Pilates lessen worden gegeven op:

  • Maandag om 19:00
  • Woensdag om 10:00
  • Woensdag om 19:00
  • Vrijdag om 9:00

Meer lezen of zien:

Blogartikel: Hoe Pilates je immuunsysteem een boost kan geven!

Blogartikel: Waarom Pilates veel goeds kan doen bij rugklachten?

Video: Sessie 2: Beweegles | Postitieve-Weerstand-(k)weken| Pilates

Enthousiast en wil je nu al meer informatie:

Maak direct een afspraak of stel je vraag online!
0180-634465

 

Vul anders het Contactformulier in, dan bellen wij jou!

 

 

nl_NLDutch