PROEFPERSONEN GEZOCHT VOOR ONLINE FYSIOTHERAPIE, COACHING EN GROEPSLES ‘UNWINDING’ (RELEASE,MEDITATIE & ADEMTECHNIEKEN VOOR BEGINNERS)

 In Blog

Bij deze mijn vraag om hulp? Ik heb angst om over te gaan op ‘real time’ online begeleiding.

Graag geef ik mijzelf daar enig ruimte voor imperfectie door eerst te gaan werken met proefpersonen!

Achtergrond

Mijn centrum voor positieve gezondheid op het Nijverheidscentrum 42 is nu even helemaal stilgevallen. Mijn medewerkers verzorgden daar tot voor kort fitness, beweeg-en groepslessen. Zelf hield ik mij vooral bezig met de visie en groei van het centrum enerzijds en fysiotherapie en rebalancing anderzijds. Ik heb 100% vertrouwen in dat dit allemaal weer ‘up en running’ gaat zodra de kust veilig is maar nu hik ik wel tegen iets aan. Positief uitgelegd is dat ‘vast puur de bedoeling’ van het hele verhaal.

Ik heb de persoonlijke karaktertrek dat ik niemand ongewenst wil lastig vallen maar sta open om iedereen te helpen met precies datgene waar mijn persoonlijke kracht en vaardigheden liggen. Virus of niet? Inkomsten of niet? Ik heb verlangen om zelf te blijven ontwikkelen en mensen te helpen in balans te komen met hetgeen wat ik weet, kan en waar ik zelf ben geweest en nog belangrijker waar het welkom is!

Mijn bagage is gevuld met een bult aan kennis, wijsheid, ervaring en creativiteit om mensen ‘lekker in hun vel te laten zitten’. Ik weet raad met blessures en ziektes van top tot teen maar ook de mentale kant van het leven denk aan malaise, stress, angst, onrust en alles wat hier uit voort komt en de sporen die dit achterlaat.

De mentale kant word ik zelfs erg enthousiast van omdat ik dan drie specialiteiten met elkaar kan combineren. Het is bijna een roeping om de Westerse maatschappij waarin de mind onbewust de hoofdrol speelt een handje te helpen de weg terug te vinden naar het lijf. Want dat is hoe je het ook went of keert de plek waar je moet zijn en al helemaal in tijden van crisis.

Mijn drie specialiteiten:

  • repareren van houding, bewegen en bindweefselkwaliteit
  • mensen vertrouwen, rust en helderheid laten ervaren
  • het uitnodigen van een vrije en volle ademhaling

Dikke vette handboeien:

Maar nu met het tijdelijk sluiten van het centrum voelt het voor mij als puur doen wat de bedoeling is met dikke vette handboeien om. Kan ik fysiotherapie online bieden? Kan ik mensen met hulpvragen online coachen? Kan ik meditatie en ademhalingslessen online geven? “Nee iedereen kan dat behalve jij” kakelt het stemmetje in mijn hoofd die alles graag bij het oude vertrouwde wil houden. Graag ga ik hieraan komende weken voorbij en misschien kun jij me daarbij helpen!

Daarom zoek ik een aantal mensen/proefpersonen die zich willen opgeven en het ook oprecht kunnen gebruiken voor een van de volgende diensten:

  • online 1:1 fysiotherapie
  • online 1:1 coaching
  • online groepsles ‘Unwinding’

Unwinding is gewoon een naam voor een les met oefeningen voor stress-release, meditatie en ademhaling (voor beginners).

Wil jij proefpersoon zijn en mij helpen door de online barrière?

Dan hoor ik het graag en het makkelijkste is als jij je aanvraag:

  • uiterlijk op woensdag 1 april mailt naar nancy@nancyvanderhoek.nl
  • het is fijn als het op één plek binnenkomt (mail) ook voor vragen stel ze gerust op de mail.
  • geef dan ook duidelijk aan bij welke van de drie diensten je interesse ligt en waarom

Ga ervan uit dat de 1e beginners les online gegeven gaat worden op vrijdagochtend om 10:00 uur en daarna voor onbepaalde tijd wekelijks in de maand april. De fysiotherapie en coaching kunnen we individueel in overleg een tijdstip prikken.

Voel je vrij en delen mag!

Met warme groet,

Nancy van der Hoek

 

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch