Rebalancing Fitness Sessies (avond)

 In Nieuwsberichten

Op je lichaam kunnen ‘voort’ bouwen vanuit de basis:

Vanaf donderdagavond 20 februari gaat trainer Jonathan in de Fitness zaal wekelijks Rebalancing Fitness Sessies organiseren. Deze sessies zijn toegankelijk voor mensen die het Rebalancing Introductie Programma van zes lessen hebben doorlopen en daarmee op de hoogte zijn van de achtergronden en principes van het programma en hiermee ook al de ervaringen in hun lichaam hebben opgedaan. Deze zes introductielessen gaan eraan vooraf omdat dit naar onze mening de enige manier is om onze kennis goed over te brengen in de beweegervaring van de sporters. De sporter leert door deze overdracht van kennis via de oefeningen zijn lichaam veel beter kennen en besturen waardoor op een gezonde bewustere basis lichaamsgebruik en sporten bereikbaar wordt.

Start: het Rebalancing Fitness Introductie Programma:

Les 1:  Ademhaling en Self Myofacial Release

Les 2: Stretching

Les 3: Core

Les 4: Balans

Les 5: Coördinatie

Les 6: Kracht

Er zijn mogelijkheden om het Introductieprogramma in een kleine groep te volgen maar ook is het mogelijk om de zes lessen op individuele afspraak te volgen. (Informeer hiervoor naar de mogelijkheden)

Vervolg: Wekelijkse Rebalancing Fitness Sessies

In de sessie zullen alle principes die hierboven beschreven staan steeds terugkeren in een complete les van 90 minuten. Stel het je zo voor dat elke sessie zal aanvangen met een ademhalingsoefening en de sessie zal afsluiten met een kracht of conditie oefeningen. Waarbij in de tussentijd ook alle ander onderdelen steeds weer aangeraakt worden. Elke les bestaat dus uit zes onderdelen die de revue zullen passeren in verschillende varianten, waardoor elke les ook weer anders, prikkelend  en uitdagend blijft. Je lichaam zal je ontzettend dankbaar zijn voor het feit dat je regelmatig deelneemt aan deze sessies omdat het niets liever dan vanuit de bron in balans wil zijn. Wekelijks deelnemen aan de sessies is mogelijk nadat je de introductielessen hebt gevolgd en de les valt verder onder het sportabonnement van Nancy van der hoek – Body|Mind & Being.

(opnieuw) kennis en/of contact maken met je Lichaam:

Rebalancing Fitness is een oplossing voor veel sportieve drempels en de wens voor een toename in vitaliteit.  Het bouwt een brug tussen uit connectie of balans zijn met het lichaam (vele redenen kunnen daar aan ten grondslag liggen) en zelf weer aan het stuur van in je eigen kracht en energie komen. Het support een optimale samenwerking tussen lichaam en geest en is alleen daarom al aan te raden.

Vanaf 20 februari elke week op donderdagavond om 19:30   

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch