Je lichaam opnieuw ontdekken en bijstellen

Met Rebalancing Fitness hebben wij voor mensen een manier van trainen in handen waarbij wij mensen de levenskracht en energie van het lichaam  (opnieuw) laten ervaren door verschillende fundamentele principes in het lichaam met elkaar in verbinding te brengen. Dus je lichaam heel bewust een spiegel voorhouden en weer in balans brengen. Ontdekken waar je goed in bent en ontdekken waar het vastloopt.

Een programma van zes persoonlijke lessen:

  • Via ontspanning naar verbeteren van de kwaliteit van je spieren.
  • Van basiskracht in het centrum van je lichaam naar efficiënt bewegen
  • Van een kromme houding terugkeren naar een rechte houding
  • Van blokkades in het lichaam naar meer energie

Fysiek, vanuit de Kern & Holistisch

Dit doen wij via bewust gekozen oefeningen die het lichaam versoepelen en bekrachtigen vanuit de kern essentie. Dit geeft het lichaam de kans om te resetten, overbodige spanning af te voeren en uit te lijnen waardoor het weer vloeiend gaat bewegen zoals bewegen voor jou hoort te zijn.

Nog nooit van gehoord!

Dat kan zijn want wij hebben dit programma zelf ontwikkeld. Terug naar de holistische Fitness basis kan enorm helpend zijn om het lichaam de nodige veerkracht, souplesse en energie terug te geven vanuit je kern.

Boek een gratis workshop

Wil je weten of het Rebalancing Fitness Programma iets voor jou is dan ben je van harte welkom op de gratis workshops die regelmatig worden aangeboden. Na deze ervaring kun je besluiten het hele programma van zes themalessen te boeken. Deze lessen zijn persoonlijk te plannen binnen de werktijden de instructeur. Doe voor de zekerheid soepele zittende kleding aan zodat de instructeur niet alleen over het programma kan vertellen maar het jou ook gelijk kan laten ervaren.

Workshops

Aan het uiteindelijk afnemen van het programma zijn kosten verbonden

Deze kosten zijn afhankelijk van of je al wel of geen lid bent van ons centrum.

  • Niet leden 180 euro
  • Leden 90 euro

Enthousiast en wil je nu al meer informatie:

Maak direct een afspraak of stel je vraag online!
0180-634465

 
Vul anders het Contactformulier in, dan bellen wij jou!

 

 

nl_NLDutch
nl_NLDutch