Samenwerking met Food & Lifestyle Company

 In Nieuwsberichten

Welkom Jessica Molina 

Een oproep op Facebook ‘samenwerking gezocht’ en daar was ineens Jessica Molina. Jessica is het gezicht achter Food & Lifestyle Company en het leek haar leuk om eens kennis te maken. Het bleek dat Jessica als voedingsdeskundige van enorme toegevoegde waarde kan zijn binnen ons centrum als het gaat om mensen te kunnen helpen met voeding en afvallen en gewichtscontrole. Daarnaast is zij ook thuis in de kunst van heerlijke wellness massage’s. De klik was heel natuurlijk en wij zijn enorm blij dat Jessica heeft besloten om zich bij ons aan te sluiten.

Afvallen op een gezonde manier

Vanaf september gaat zij op elke donderdag avond in ons centrum zijn en diverse activiteiten ondernemen op het gebied waar haar hart ligt. De eerste plannen zijn het opzetten van een groepstraject, mensen die zich aansluiten bij de groep ontvangen informatie, tips, adviezen, metingen, adviezen om hun doelstellingen op het gebied van afvallen of gewichtscontrole in waarheid om te zetten. Deze groep zal in de derde week van september van start gaan. Liever niet in een groep? Individuele trajecten zijn ook mogelijk. Doel is te leren wat past qua voeding en dat je rust vindt in je lichaam en in je hoofd zonder de hele dag met eten bezig te zijn.

Kick-Off

Donderdagavond 5 september om 19:30 dan geeft Jessica in ons centrum een presentie over afvallen op een gezonde manier. Deze presentatie is vrij toegankelijk en zonder enige verplichtingen. Een mooie gelegenheid om met Jessica en haar werkzaamheden kennis te maken.

AFVALLEN OP EEN GEZONDE MANIER (PRESENTATIE)

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch