TIP: SCHREEUWEN IS ZO GEK NOG NIET

 In Video

 

Een oefening om ‘instant’ je lichaam te resetten en te ontladen. Heb jij een kussen bij de hand?

In het kader van de positieve-weerstand-weken bij deze mijn eerste filmpje over hoe je met een eenvoudige oefening als ‘schreeuwen’ je lichaam kunt resetten en positieve-weerstand kunt kweken. Ik gebruik het woord eenvoudig en dat is het in feite ook echt!

Maar wij zijn gewend uitingen van stress te onderdrukken in deze maatschappij, schreeuwen met en zonder rede ‘dat doe je gewoon niet’.

En toch geeft het ‘bewust’ schreeuwen niet omdat je kwaad bent maar puur om het lichaam te resetten gelijk voelbare ontspanning en ontlading. Het levert direct wat op en trekt de spanning uit eenieders lijf.

Neem jezelf niet te serieus, kijk het filmpje en maak er desnoods een spel van, je kunt het met jezelf doen of gewoon lekker ‘insane’ met je gezin. Verklaar jezelf van te voren al voor gek, als dat het makkelijker maakt.

Voor meerdere instructies en praktische tips over deze super ‘ontlader’ kijk het filmpje. Geloof mij iedereen kan dit gebruiken en zal het verschil voelen.

Wat ik niet in het filmpje heb genoemd is dat het schreeuwen, wat in feite een hele krachtige uitademing is onzettend goed is om afvalstoffen kwijt te raken. Je belangrijkste ademhaling spier je diafragma zal er krachtiger van worden.

Er valt nog veel meer over te vertellen, maar ik stimuleer je graag om het uit nieuwsgierigheid gewoon een keer te doen. Kijk of het voor jou werkt. De angst en opvoeding voorbij en schreeuw voor NO reason’ gewoon omdat het oplucht, natuurlijk en gezond is.

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch