Spinal Mouse Rugscan

Gedegen analyse van de wervelkolom

Heeft u last van uw rug? Is de exacte oorzaak lastig te achterhalen en worden de klachten maar niet minder? Door de rugscan met behulp van de Spinal Mouse kunnen zelfs problemen van de rug aan het licht gebracht worden die niet opgemerkt kunnen worden door een röntgenfoto of een MRI scan. De Spinal mouse is namelijk gericht op het gedetailleerd in beeld brengen van:

  1. Houding
  2. Vorm
  3. Mobiliteit
  4. Stabiliteit

Gedetailleerde informatie over het functioneren van je rug

De rugscan geeft nauwkeurige resultaten over het functioneren van je rug in een handomdraai. Het is een speciaal meetinstrument om op ieder niveau van je rug een bewegingsuitslag vast te stellen. Een precisie check die de nodige inzicht geeft in de gezondheid van je rug, de oorzaken van klachten en de richting van oplossingen.

  • Binnen 45 minuten inzicht in uw rugklachten
  • Een rapportage op papier met bekwame uitleg
  • Professioneel advies en positieve oplossingen

Wat is de Spinal Mouse

De Spinal Mouse is een klein apparaatje die we langs uw wervelkolom bewegen. Het werkt stralingsvrij. Het analyseert de stand en beweeglijkheid van de totale wervelkolom en de wervelsegmenten onderling. Spinal Mouse maakt het mogelijk om met één instrument alle wervels apart na te lopen en te controleren op de functionaliteit en beweeglijkheid ervan. De gegevens worden direct inzichtelijk in de vorm van een grafische voorstelling op de computer.

Het eindresultaat: Een rapport + 3 gerichte oefeningen op basis van het resultaat van de screening

Op basis van het resultaat worden en minimaal drie doordachte en eenvoudige oefeningen doorgenomen waar je mee aan de slag kunt in ons centrum of gewoon thuis. De scan en het doornemen van de oefeningen nemen 45 minuten van je tijd in beslag.

Kosten

Nieuwe leden:

Niet leden:

  • De Spinal Mouse Scan: € 65,40

Leden:

  • De Spinal Mouse Scan:  € 32,70

Enthousiast en wil je nu al meer informatie:

Maak direct een afspraak of stel je vraag online!
0180-634465

Vul anders het Contactformulier in, dan bellen wij jou!

 

 

 

nl_NLDutch