Themasessie Yoga Nidra | Anti Inflammatie – 11 September 19:30

 In Workshop

Verzacht je Zelf: Ontdek de ontstekingsremmende kracht van Yoga Nidra

Stel je voor dat je een reis kunt maken naar een diepe staat van ontspanning waar je lichaam en geest volledig kunnen herstellen. Dat is precies wat Yoga Nidra je biedt – een prachtige reis naar innerlijke rust en heling. Doe met ons mee aan onze Yoga Nidra themales met het vlammende thema “Anti-Inflammatie” en ontdek waarom dit niet alleen een gewone workshop is, maar een kans om je welzijn op een diep niveau te transformeren.

Waarom Kiezen voor Yoga Nidra?

  1. Een Kalmerende Kracht voor Ontsteking: Yoga Nidra, bekend als de ‘slaap van de yogi’s’, gaat verder dan traditionele ontspanning. Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige beoefening van Yoga Nidra een ontstekingsremmende werking heeft op het lichaam. Het vermindert de productie van stresshormonen die ontstekingen kunnen veroorzaken. Dit betekent dat je niet alleen ontspant, maar ook actief werkt aan het verminderen van ontstekingen die je welzijn kunnen ondermijnen.
  2. Diepe Celregeneratie: Tijdens een Yoga Nidra sessie bereik je een staat van diepe ontspanning die je lichaam toestaat om te regenereren en te herstellen op celniveau. Dit is van cruciaal belang voor het verminderen van ontstekingen, aangezien cellen die goed kunnen regenereren een sterkere verdediging vormen tegen ontstekingsprocessen.
  3. Versterk je zelf genezend Vermogen: Yoga Nidra is een beproefde techniek om het zelf genezend vermogen van je lichaam te versterken. Door je lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen, verhoog je de efficiëntie waarmee je lichaam zichzelf geneest. Dit is van onschatbare waarde als het gaat om het beheersen van ontstekingen en het stimuleren van je algehele welzijn.

Schrijf je vandaag in voor onze boeiende Yoga Nidra themasessie  “Anti-Inflammatie”. Laat ons je begeleiden naar een diepe staat van ontspanning, waar je lichaam wordt ondersteund om ontstekingen te verminderen en je geest tot rust te brengen. Samen creëren we een krachtige ervaring van heling en innerlijke rust. Kom, ontdek en omarm de transformerende kracht van Yoga Nidra!

Datum & Tijd: 11 September van 19:30 tot 21:30

Locatie: Nancy van der Hoek-Body|Mind&Being

Kosten voor deelname: Een gratis investering in jezelf. Weet dat we mogelijk fotobeelden maken van deze sessie voor toekomstige promotionele doeleinden. Als je aan deze sessie deel wilt nemen dan gaan wij ervan uit dat je er geen problemen mee hebt. Geven en nemen zijn dan ook weer mooi in balans.

Aanmelden:

Wij hebben in deze sessie plek voor 18 personen

Wil jij je opgeven stuur dan een mail naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: Yoga Nidra sessie.

Of klik hier om je direct op te geven via ons contactformulier

Mis deze kans niet om je welzijn te versterken en ontstekingen te verminderen met de kracht van Yoga Nidra. Schrijf je vandaag in en geef jezelf de gift van innerlijke heling en balans.

Laat Yoga Nidra je gids zijn naar een leven van anti-inflammatie en welzijn!

Recent Posts
nl_NLDutch