Total Body Screen

Een analyse van het lichaam en haar beweging

Het bewustworden van hoe je lichaam werkt, geeft je het zelfvertrouwen om zelf bijtijds in te grijpen. Je zorgt voor je eigen welzijn. Wij hebben de Total Body Screen samengesteld in het streven naar pijnvrij bewegen: functioneel, veilig en verstandig. Met behulp van de Total Body Screen kan achterhaald worden waar de hiaten in het lichaam zich bevinden en waar compensaties en blokkades ontstaan. Door blokkades te verwijderen en compensaties ongedaan te maken, kan het lichaam weer functioneren zoals het hoort. De Total Body Screen geeft inzicht in precies dat wat nodig is om het zelfcorrigerend vermogen van het lichaam aan te spreken.

De Total Body Screen bestaat uit drie onderdelen:

  1. Houdings- scan
  2. Bewegings- scan
  3. Mobiliteits- scan

Gezond verstand in beweging

Bij het opstellen van fitness programma’s en persoonlijke oefeningen is het belangrijk om gezond verstand in bewegen te gebruiken. Dit is bovenal om teleurstellende resultaten, verkeerde oefeningen en onnodige inspanning te voorkomen. De Total Body Screen geeft een kijk in de fundamenten van je lichaam waardoor trainen en oefenen veel gerichter plaats kan vinden. Bovenal gaat niet om het blootleggen van de onmogelijkheden maar om juist om de mogelijkheden te ontdekken die je lichaam rijk is. Het lichaam 100% laten functioneren als het hoort begint met een Total Body Screen.

Het eindresultaat: Een rapport + 3 gerichte oefeningen op basis van het resultaat van de screening

Op basis van het resultaat worden en minimaal drie doordachte en eenvoudige oefeningen doorgenomen waar je mee aan de slag kunt in ons centrum of gewoon thuis. De screen en het doornemen van de oefeningen nemen 45 minuten van je tijd in beslag.

Kosten

Nieuwe leden:

Niet leden:

  • De Total Body Screen: € 65,40

Leden:

  • De Total Body Screen:  € 32,70

Enthousiast en wil je nu al meer informatie:

Maak direct een afspraak of stel je vraag online!
0180-634465

Vul anders het Contactformulier in, dan bellen wij jou!

 

 

nl_NLDutch