Uitnodiging + Oproep Online Adem Eerbetoon | om alle zorghelden welverdiende support, ontlading en lucht te geven op 7 mei om 20:00 uur

 In Blog

Als mens, fysiotherapeut en liefhebber van het menselijk lichaam heb ik mijn loopbaan mogen ervaren hoe ‘overleven’, ‘front linie’ en jezelf opofferen voor het grote gemene goed geen kinderspel is en bij de meest nuchtere personen niet in de koude kleren gaat zitten. Ik wil mij dan ook even speciaal tot de zorghelden richten en een diepe buiging maken en jullie tegelijkertijd iets teruggeven uit de grond van mijn eigen hart. Of je nu op de IC werkt, bent of je alles geeft in een ander tak zorg waar je op het moment door de Covid19 meer moet geven dan je kunt ontvangen, dan ben je mijn zorgheld die ik een bijzonder cadeautje wil geven.

Het verteren van wat je hebt gezien, wat je hebt moeten doen, de verantwoordelijk die je hebt gedragen en nog draagt is een zwaardere ‘maaltijd’ dan wat je nu in de overlevingsstand kunt overzien. Dat is ook de bedoeling van overlevingsstand. Het echte voelen..…komt later anders kan er NU niet doorgegaan worden. Je voelt het nu misschien niet of wel maar je lichaam is een typische plek waar onverwerkte belasting waar je nog niet aan toe bent gekomen in de vorm van spanning wordt opgeslagen. Ook je ademhaling zal zich hier aan schikken om vooral nog maar even niet bij jezelf stil te staan. Het is dan ook niet voor niets dat chronische stress, PTSS en oververmoeidheidssyndroom een mogelijk duurbetaald gevolg kan zijn van je inzet in deze crisis die nog niet ten einde is en dit is niet nodig….als je hem kunt voelen.

HET PLAN

Als eerbetoon voor de zorghelden:

Om jullie te bedanken ga ik een Gratis Online Ademsessie verzorgen, het komt voort uit een gave die ik heb  meegekregen om mijn medemensen in moeilijk situaties met het essentiële bij te kunnen staan. Ontladen, luchten, opruimen van alles wat jou unieke energie in de weg kan staan, de ballast over boord gooien voordat het andere uitkomsten voor jou lichaam heeft en een eigen leven gaat leiden. Als er een geschikt moment voor is dan is het NU. Mijn doel is om in deze speciale sessie met zoveel mogelijk zorg helden samen te ademen, dat maakt de sessie extra krachtig. Dus deel ook deze uitnodiging a.u.b! Jullie zijn mijn speciale gasten en ik zal ook zorgen voor een toepasselijk bedankje die ik achteraf naar jullie ga verzenden en jullie hopelijk nog lang verder gaat helpen.

Aan alle andere wereldburgers:

Deze sessie is naast de zorghelden ook gratis en open voor iedereen. We gaan bevrijdend en verbonden ademen met de intentie om om de zorghelden heen te gaan staan en de zorghelden te eren, te bekrachtigen en lucht en ontspanning te geven die zij verdienen. Hoe groter de groep hoe groter het effect. Op het moment dat je dat voor anderen ademt dan doe je dat automatisch ook tegelijk voor jezelf. Dit is wat het leven van je vraagt of je het geloofd of niet maar zo werkt dat nu eenmaal. Help jezelf door een ander onbaatzuchtig te helpen en u kunt wonderen verwachten. ‘Pay it forward’. Dus voel je vrij om aan te sluiten en te delen, heel graag zelfs je wordt ervoor geroepen als je dit leest. Mijn overtuiging is dat het gebaar precies bij de mensen terecht komt voor wie het de bedoeling is.

Wat gaan we doen:

Het gaat niet om losse ademoefeningen het is een echte ademsessie waarin we met een inleiding vooraf en speciale instructie op een manier gaan ademen die ons opent en bevrijd van alles wat op een natuurlijke manier los gelaten mag worden. Het is een reset met zuurstof als medicijn. Het is vooral een ervaring om tot jezelf, verbinding en ontspanning te komen waardoor je weer in je eigen energie en kracht komt te staan.

Wat heb je nodig:

Een plek waar je rustig te kunt liggen en niet gestoord kunt worden met goede verbinding voor internet om de instructies te kunnen volgen.

Meedoen en inschrijven is natuurlijk gratis 

Host: Nancy van der Hoek, fysiotherapeut, meditatie teacher en ademcoach en eigenaar van Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being

Wil je meedoen op donderdag 7 Mei 20:00 uur, volg dan deze link om te registreren:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwudeGtqTsqHtZ_k96D4lRraQCMA4muhD8e

Er wordt gebruik gemaakt van ZOOM.

Download vooraf de gratis ZOOM software op je device, zie daarvoor de officiële website van ZOOM.US

Na registratie ontvang je een bevestigings- e-mail met informatie over de meeting.

 

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch
nl_NLDutch