Vacature| (medisch) Fitness trainer m/v

 In Blog

PART TIME & FULL TIME MOGELIJKHEDEN

Ben jij de (medisch) Fitness trainer die het een uitdaging vindt om onze klanten te helpen weer vrijuit en pijnvrij te laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het sportcentrum is de creatieve speeltuin waarin jij met klanten werkt. Je gave is dat je in deze job samenwerkt met meerdere specialisten op gebied van Fysiotherapie, Psychologie, Lichaamswerk, Voeding & Lifecoaching. Alles draait om cliënten die we helpen om hun lichaam opnieuw uit te vinden. Dat alles vanuit een brede visie waarbij de training die jij aan klanten geeft vaak centraal staat.

Goed begeleid bewegen en aandacht voor de klant neemt daarin een belangrijke plaats in. Dat is altijd maatwerk en daar heb je veel tijd voor. We laten onze cliënten resultaten behalen in het fysiek en geestelijk welbevinden. Ons vertrekpunt is daarbij om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Bij deze functie horen ook enkele nevenwerkzaamheden zoals, telefoon aannemen, mail beantwoorden en licht administratieve werkzaamheden zoals abonnementen activeren en deactiveren. Ook monitor je of er klanten zijn die je al een poosje niet gezien hebt en onderneem je daar actie op. Aandacht voor een gastvrije ontvangst van klanten hoort daar ook bij.

JOUW PROFIEL:

  • Mensgericht, je kunt goed contact maken en luisteren naar mensen
  • Kennis van het menselijk lichaam (botten, spieren, gewrichten en functies)
  • Samenwerken en makkelijk kunnen schakelen met collega’s
  • Bereid om soms in de avond of zaterdagochtend beschikbaar te zijn

DIT HEB JE IN HUIS:

We denken aan niveau MBO of HBO. Als ideale stellen wij ons de volgende (richt)criteria voor:

  • sport en bewegen, CIOS, Fitvak A, B, NASM
  • fysiotherapeut in opleiding (als part-time bijbaan)
  • personal trainer, mobility trainer, corrective exercise specialist
  • vaardigheden puur vanuit passie en auto-didactisch opgebouwd
  • inzicht en interesse voor de werking van het menselijk lichaam (en geest)

Ben je echt enthousiast maar twijfel je omdat je hier en daar nog wat (medisch) kennis of fitness kunde tekortkomt? Geen probleem. Gewoon solliciteren. In mensen die echt enthousiast zijn investeren we graag en ook goed. Er valt hier onwijs veel te leren en specialiseren. Fitness is de basis, toch is het niet de standaard fitness job. Eenmaal in gesprek laten we je dat graag zien en zelf ervaren waarom deze baan in ons centrum juist zo boeiend is.

Nieuwsgierig geworden? Stuur je sollicitatie (motivatiebrief + CV ) naar Nancy van der Hoek via het volgende email adres: nancy@nancyvanderhoek.nl

nancy@nancyvanderhoek.nl

Bij vragen bel: 0180-634465

Recent Posts
nl_NLDutch