VAN LOCKDOWN NAAR OPEN-UP WEKEN

 In Blog

Vele mensen weten dat woorden een impact hebben op gevoelens en gezondheid. Daarom stel ik bij deze voor om het woord ‘lockdown’ te verbannen naar de eeuwigheid. Het is een woord met een zware energie en dat doet zelfs iets op celniveau van het lichaam. Het sluit namelijk af, minder circulatie, minder lucht, minder beweging, drukt de stroming van het leven.

Tijd om over te stappen naar ‘open up’. Dat klinkt een stuk positiever met direct een positievere uitwerking op het lichaam en geest. Dat klinkt als muziek in de oren.

Om te openen is er actie en beweging nodig. Wij kunnen nu eenmaal niet ‘te lang’ zonder beweging. Want beweging zorgt voor de nodige gezondheid, flexibiliteit en deelname aan het leven. Het is dan ook niet gek dat juist nu intuïtief meer behoefte is om in beweging te komen.  Denk aan een bal die je eerst onder water drukt. Wat gebeurt er als je die van het een op het ander moment loslaat. Zie je het voor je? Dat is de periode waarin we nu leven. Klaar met verstikking we willen openen. Flop…de vrijheid tegemoet met meer bewustzijn en boost achter het gevoel gezond te willen zijn sterker dan ooit.

Hoe kun je maximaal profiteren van dit gevoel want ergens heeft je mind ook nog een tegenstem die van zich laat horen. Angst voor iets nieuws of voor de huidige situatie. Angst voor bewegen. Angst voor pijn. Herinneringen aan soortelijke voornemens om gezonder te worden, je immuunsysteem te versterken of conditie, spierkracht of mobiliteit te winnen zonder resultaat.  De vraag rijst waar je wel of niet goed aan doet? Het klinkt allemaal heel menselijk en blijft veelal buiten beeld. Maar dat is niet nodig en daar weten wij in ons centrum voor positieve gezondheid alles van.

Daarom hebben wij ons als centrum voor positieve gezondheid gespecialiseerd in een sport en beweeg aanbod waarin het lichaam gehoord, getraind en geprikkeld wordt vanuit een bredere blik. Want wij weten dat jou lichaam niet standaard is. Om het even te verhelderen: iedereen heeft voeten maar geen enkele voet is hetzelfde en er is niemand op deze wereld die hetzelfde op zijn voeten loopt als jij. Maar kun je van jezelf zien hoe jij erbij loopt? Kan een vlinder zijn eigen vleugels zien?

Simpelweg helpen wij je toegang te verlenen tot de mogelijkheden van je eigen lichaam. Mogelijkheden waar je zelf geen weet van had. Niets van wat je buiten je lichaam ziet is van meerwaarde en meer wijsheid dan je lichaam zelf. En dat is nou net waar wij in onze  maatschappij te weinig bij stilstaan. Wij zijn opgegroeid met het feit dat onze mind belangrijker is dan ons lichaam, voel je hem?

Ben jij er klaar voor om jezelf te openen en om in je eigen voetstappen meer vitaliteit uit te drukken? Ben jij er klaar voor om consistent meer flexibiliteit, kracht en conditie in je leven uit te nodigen? Ben jij er klaar voor om gecenterd de wereld te betreden en lekkerder in je vel te zitten dan ooit? Het maakt niet uit op welk punt je nu bent het is een kwestie van open-up voor nieuw.

Vanaf 1 juli mogen wij weer ‘open up’ en daarom organiseren wij de ‘van Lockdown naar Open-Up weken. Weken met speciale positieve gezondheidsacties en gratis cursussen om nieuwe leden te helpen positief en gezond in beweging te komen en aansluiting te laten vinden bij de werkwijze van ons centrum, onze begeleiding en onze lessen.

Bekijk voor de acties die als eerste op het programma staan deze flyer met

WAARDEVOLLE BONNEN :

Het is mogelijk om je nu al op te geven als je zeker weet dat je gebruik wilt maken van de op de flyer vermelde acties zodat we nu alvast een plekje voor je kunnen reserveren.

Vul in dat geval via deze link het contactformulier in van onze website en geef aan wat je wenst:

Klik hier: Contactformulier

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ze ook op dit formulier kwijt.

Weet dat je welkom bent,

Nancy van der Hoek

Recent Posts
nl_NLDutch