Vanaf 6 juli: Ontdek de rust en balans diep binnenin jou tijdens onze 8 weken durende yogaserie, met als centraal thema “Gronding”.  

 In Workshop

In ons centrum voor positieve gezondheid erkennen we gronding als een belangrijk aspect van het algehele welzijn. We geloven dat gronding essentieel is voor het bevorderen van een gezonde balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Gronding, ook wel aarding genoemd, is een concept dat verwijst naar het bewust verbinden van jezelf met de aarde. Het gaat om het ervaren van een diepe verbinding met de fysieke wereld om ons heen en het creëren van een gevoel van stabiliteit, balans en aanwezigheid in het huidige moment.

De voordelen van gronding voor de mens zijn talrijk. Ten eerste helpt gronding ons om uit ons hoofd te komen en in ons lichaam te zakken. Het helpt bij het verminderen van angst, stress en overweldiging, doordat het ons helpt te aarden in het huidige moment en ons te verbinden met een diepere innerlijke rust.

Gronding heeft ook fysieke voordelen. Het kan helpen om spanning in het lichaam te verminderen, de bloedsomloop te bevorderen en een gevoel van vitaliteit te creëren. Het kan ook ondersteuning bieden bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van het gevoel van vermoeidheid.

Tijdens elke sessie zullen we ons richten op het aarden van lichaam en geest door middel van zorgvuldig samengestelde yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Leer jezelf diep te verbinden met de aarde terwijl je spanning loslaat en ruimte creëert voor hernieuwde energie.

Of je nu een ervaren yogi bent of net begint met je yogareis, deze serie is geschikt voor alle niveaus. Onze yoga docent Stephanie zal je begeleiden met zorg en aandacht, zodat je je comfortabel en ondersteund voelt gedurende het hele proces.

Inschrijven:

Schrijf je vandaag nog in voor onze 8 weken durende yogaserie “Gronding” en geef jezelf de geschenken van innerlijke rust, stabiliteit en veerkracht. Kom en ontdek de kracht van gronding en laat jezelf bloeien als nooit tevoren.

Meedoen voel je welkom: 

Voor leden:

Deze serie is toegankelijk voor onze leden met een lidmaatschap van de Body|Mind studio. Je kunt op deze lessenreeks inschrijven via Grib.

Voor niet leden:

Ben jij geen doorlopend lid maar heb je toch interesse om mee te doen? Je kunt meedoen met deze lessenreeks tegen een eenmalige vergoeding van 125 euro. Let op! We hebben maximaal vier plekken voor gasten te vergeven. Vol is vol.

Neem in dat geval contact op via ons contact formulier: klik hier

Vanaf 6 juli acht keer op donderdagavond van 20:30 tot 21:30

 

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch