Verhoog je trillingsfrequentie en zet jouw licht aan!

 In Blog

In het kader van positieve-gezondheid- (k)weken 

Een introductie in het concept van trillingsfrequentie. Hoe je hier naar kunt kijken en hoe je met je eigen trillingsfrequentie in elke situatie het verschil kunt maken. Hoe je – hoe dan ook in je centrum kunt blijven staan en bij jezelf kunt blijven. Alleen al daarom zou je iets over trillingsfrequenties moeten weten?

Trillingsfrequentie is een concept om afstand te kunnen doen van persoonlijk lijden (met een lange ij) en te transformeren naar persoonlijk leiden (met een korte ei). Dit artikel is een poging om een begrip als ‘trillingsfrequentie’ op de kaart te zetten en zo plat als een dubbeltje te maken zodat het onmogelijk afgedaan kan worden als zweverig en door de gemiddelde Nederlander goed verteerd kan worden. Het artikel is geslaagd als het helder, inspirerende en helpend is juist als je geen geitenwollen sokken draagt.

Moderne wetenschappen leveren inmiddels stevig onderbouwd bewijs dat wij ‘energetisch trillen’. ‘Wauw, dat klinkt spookachtig’. JA, wij zijn energie, zelfs een energiesysteem om daar maar mee met de deur in huis te vallen! En als er iets is in dit leven waarvan ik hoop dat je het aan kunt nemen is de wetenschap dat wij energie zijn, anders kan dit artikel je niet verder helpen.

Alles is energie

Alles is trouwens in de kern vibrerende energie, alles om ons heen! De tafel, de stoel, de kosmos. Alles neemt deel aan de dans van sub-atomische deeltjes. Alles beweegt, wervelt en pulseert en vibreert. Dit zijn moleculen, atomen, elektronen, protonen en neutronen. De kwantummechanica leert ons dat de allerkleinste deeltjes golven van energie zijn. Materie is dus in feite verdichte energie.

Dat is niet zweverig dat is natuurkunde! Ons fysieke lichaam bestaat voor 97,85% uit elementen:

  • 65% Zuurstof – zit in bijna alle stoffen
  • 18% Koolstof – zit in bijna alle stoffen
  • 10% Waterstof – zit in bijna alle stoffen
  • 3% Stikstof (eiwitten en DNA)
  • 1,5 Fosfoor (DNA, botten, tanden)
  • 0,35% Calcium (Botten, tanden, bloed)

En al deze elementen zijn weer atomen. En deze atomen trillen!

Wij zijn wezens die trillen

Wij zijn of je er nu aan wilt of niet trillings-wezens. We bestaan uit verdichte energie met een bepaalde frequentie (trillingsgetal). Zo’n frequentie is geen statisch gegeven maar wordt beïnvloed door een breed scala aan factoren, zoals de toestand van je fysieke lichaam, je emoties en je gedachten. Alles rondom ons heeft een eigen trillingsfrequentie, en iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthuld wie jij bent.

Nu de praktische toepassing! Trilling of energie is dus datgene waaruit alles bestaat en het is het onderliggende veld waaruit alles vormgegeven wordt. Trilling is wat het fysieke lichaam, gedachtes, gevoelens in meer of mindere mate met levendigheid oftewel ‘vibratie’ doordringt.

Energie met een lage trilling

Energie met een lage trilling voelt zwaar ‘dicht’ en dus niet ruimtelijk, troebel en donker. Je bent geneigd jezelf te sluiten en terug te trekken. Je lichaam verdicht zich, bezwaard zich, afweer, verstijfd. Meer gebogen houdingen en lichaamstaal, negatieve gedachten en uitdrukkingen die daarbij passen oftewel voortkomen uit de lage trillingsfrequentie. De levendigheid vibratie stagneert. Niets mis mee maar bij het langer in deze staat verkeren is hetzelfde als het uitnodigen van ‘de wet van afstoten’, het leven is pijnlijk en stroperig.

Energie met een hoge trilling

Energie met een hoge trilling voelt licht, vrij, ruimtelijk, overvloedig. Daar ga je vanzelf door open, er ontstaat natuurlijk contact met anderen. Je lichaam verruimd zich, verlicht zich, voelt soepel en als thuis en beweegt makkelijk. Met rechte houdingen en lichaamstaal, positieve gedachten en uitdrukkingen die daarbij passen oftewel voortkomen uit een hoge trillingsfrequentie. De levendigheid vibratie stroomt. Bij langer in deze staat verkeren is hetzelfde als het uitnodigen van ‘de wet van de aantrekkingskracht’, het leven komt in vreugde flow.

Aldus Albert Einstein

Energie kan niet gecreëerd worden, het kan ook niet vernietigd worden het kan alleen maar veranderen van het ene naar het ander! (Albert Einstein). We hebben geen invloed op de buitenwereld zoals het virus ons heel duidelijk leert. Wat je wel kunt beïnvloeden is je persoonlijke trillingsfrequentie, helemaal naar eigen smaak en inzichten om je leven te veranderen. Match je trillingsfrequentie met datgene wat je in je leven wilt ervaren en je kunt er niets aan doen dat zal waarheid worden!

Corona vanuit het energie perspectief

Ten slotte omdat ik het niet kan laten. Als je het aan mij vraagt is dit wat de wereld nu hard nodig heeft een collectieve vergroting van de trillingsfrequentie en die begint bij jezelf. Puur doen wat de bedoeling is. Begin met de vraag wat heb ik nodig om mijn frequentie te verhogen? Dat is het meest krachtige medicijn om het Corona virus te bestrijden. Want zoals ik het zie is het Corona virus in de basis een extreem lage trillingsfrequentie die zijn weg kan vinden omdat wij daar collectief ruimte voor laten. Waar hoge trillingsfrequentie is kan geen lage trillingsfrequentie meer bestaan.

Een hoge trillingfrequentie hoe kom ik daar?

Je trillingsfrequentie verhogen en je licht aanzetten is niet iets wat je een keer doet en dan geregeld is. Het is een proces van onbewustheid over wat jij nodig hebt om in je eigen kracht te staan naar trillingsfrequentie bewust leven. Als je nu nieuwsgierig bent geworden over hoe jij je trillingsfrequentie kunt verhogen in je dagelijks leven dan heb ik het goed gedaan. In een volgend artikel schrijf ik daar graag meer over. Om daarop vooruit te lopen twee vragen waar antwoorden in besloten liggen. Je gedachten staan nooit stil, neem waar, wat zeg jij allemaal tegen jezelf waar je aandacht aangeeft? Hoe lang is het geleden dat je bewust de tijd hebt genomen met de intentie om te voelen wat jij nodig hebt?

Schrijf je meteen in voor de gratis online Masterclass!

Dinsdag 21 April 19:00

Host: Nancy van der Hoek

Wil je meedoen volg dan deze link om te registreren:

https://zoom.us/meeting/register/tJMsc-6vqzsvH904kUiKl5yfrqTdf2a5CD_Z

Er wordt gebruik gemaakt van ZOOM.

Download vooraf de gratis ZOOM software op je device, zie daarvoor de officiele website van ZOOM.US

Na registratie ontvang je een bevestigings- email met informatie over de meeting

 

Recent Posts
nl_NLDutch