Wil je ons laten weten wat je van ons vind, vul dan onderstaande formulier in!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
Jos van Waas Jos van Waas uit NOORDWIJK ZH schreef op 28 mei 2020 om 00:26:
2 maal aan een online workshops via Zoom deelgenomen. Ik heb de afgelopen 20 jaar heel veel workshops (o.a. bewustwording persoonlijke ontwikkeling) gevolgd. Zelden deel ik een 9 uit. Ik ben zwaar onder de indruk van Nancy's kunnen en kennen. Een 9 voor je Nancy en dankjewel voor hetgeen jij voor mij betekent (hebt).
Kerstin Kerstin uit Schiedam schreef op 22 april 2020 om 09:18:
Nancy je bent een kanjer met een hele fijne draad naar je medemens. Gecombineerd met heel veel know how en beide benen op de grond. Ik had er dus superveel aan de ademsessies en de 1 op 1 fysio. Draag je stemmetje op het moment op mijn schouder: " rug recht Kerstin"😀
jose ten kroode jose ten kroode uit Nieuwkoop schreef op 26 maart 2020 om 14:29:
Dag Nancy Mag ik je bedanken voor de goede hulp? Ik mocht gelukkig meteen langskomen bij je en na een paar keer oefenen (meegegeven oefeningen) zijn mijn klachten weg. Echt top!! Erg bedankt Jose
Thea Thea uit Zevenhuizen schreef op 20 maart 2020 om 11:06:
De persoonlijke aandacht en regelmatige nieuwe oefenschema's, gemaakt door je persoonlijke coach, is stimulerend en erg prettig. Goede FT behandeling met veel praktische tips. De sessies 'verbonden ademhalen' heeft ruimte in mijn hoofd gegeven. Een jarenlange zoektocht kan nu worden afgesloten. Er is een open sfeer met aandacht voor elkaar!
anton spekman anton spekman uit zevenhuizen schreef op 12 maart 2020 om 18:51:
De begeleiding is heel goed en dat vind ik heel belangrijk.Het is ook altijd gezellig en er staat altijd een lekker bakje koffie klaar. En sporten is goed voor je lichaam, vooral op mijn leeftijd
Margo Stofberg Margo Stofberg uit Moerkapelle schreef op 12 maart 2020 om 15:52:
Via de huisarts kwam ik bij deze sportschool terecht. In het begin kreeg ik persoonlijke training voor mijn copd van Merenthe. Na twee jaar was ik al zo ver dat ik zelfstandig kon gaan sporten. Ik kwam toen onder de leiding van Sylvia te staan. Wat een kanjer is dat! Ze houdt alles scherp in de gaten en past ook regelmatig mijn oefen schema’s aan. Sylvia daagt mij uit om steeds meer uit mijzelf te halen. Ik train op maandag-en donderdag ochtend met een gezellige groep medesporters. Er is naast het trainen ook tijd voor een praatje met een lach en soms met een traan. Dank je wel Sylvia, ik hoop nog lang nieuwe schema’s van jou te krijgen.
Marianne Marianne uit Waddinxveen schreef op 12 maart 2020 om 15:07:
Nancy is als fysiotherapeut bijzonder prettig en kundig. Haar sportschool is laagdrempelig, géén poortjes e.d. Alle medewerkers zijn gastvrij en behulpzaam. De instructeurs geven enthousiast een zeer gevarieerd programma en hebben aandacht voor jou als persoon. De workshops laten je kennismaken met tal van facetten, waar ik vooraf weinig van wist en waar je je voordeel zeker mee kunt doen. Dit alles wordt je aangeboden in een prettige, ongedwongen sfeer. Als kers op de taart is er na gedane inspanning koffie of thee en een mandarijntje! Ik voel me er helemaal thuis!
jan jan uit waddinxveen schreef op 12 maart 2020 om 10:55:
Na operaties aan heupen en knieen kwam daar vorig jaar ook nog slijtage aan de onderste tussenwervelschijven bij. Ik ben ook daaraan succesvol geopereerd maar wel met het gevolg dat ik mijn kracht en coordinatie kwijt was en dus opnieuw weer moest leren lopen.Via vrienden ben ik hiervoor bij Nancy body I mind & being terecht gekomen en heb daar geen moment spijt van gehad. Ik wordt nu al enige maanden begeleid met sporten en fysio door Nancy en Jonathan en hoewel revalideren nooit snel genoeg gaat, moet ik steeds terugkijkend constateren dat deze begeleiding en de uitdagingen tijdens de trainingen mij het vertrouwen geven dat ik nog veel winst kan boeken in de komende tijd, zeker gezien het verschil tussen mijn binnenkomst en nu
Marja Catsburg Marja Catsburg uit Rotterdam schreef op 11 maart 2020 om 20:04:
Heel lang geleden kwam ik, op aanraden van de huisarts, voor fysiotherapie naar deze sportschool en ben tot nu toe blijven "hangen". Het liefste doe ik mee aan de pilateslessen. Ik vind het heel fijn dat je, afhankelijk van je agenda, ook op alle andere dagen groepslessen kunt volgen. Heb het naar m`n zin hier, prima sfeer.
Jonathan Jonathan schreef op 11 maart 2020 om 10:28:
Als trainer zie ik dat mensen genieten en op hun plek zijn tijdens het sporten. In mijn beleving voelen ze een bepaalde vrijheid waardoor ze zich thuis voelen. Bewegen wordt dan ook leuk! Na het trainen genieten ze vaak gezamenlijk met een kop koffie of een thee'tje. Dit betekent voor mij dat het plezierig is om hen te begeleiden.
Mariëtte Hommes Mariëtte Hommes uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 22:47:
Ik ben Mariëtte uit Zevenhuizen. Ik kom al heel lang bij deze fitness. Eerst na een heupoperatie en daarna na een knieoperatie. Na de revalidatie van deze operaties kreeg ik van de fysiotherapie een programma om ondanks die kunstgewrichten mijn lichaam actief en soepel te houden middels het oefenen van alle spieren op toestellen in de zaal. Dat werkt het beste als je dit 2x per week doet. Ik kom er graag. Je voelt je er welkom ook als je niet met groepslessen meedoet. Iedereen doet wat verschillends, niets moet, een ontspannen sfeer met prettige muziek.
Robert Robert uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 19:09:
Ik ben van mijn klachten af het werkt goed daar! Ze nemen de tijd voor je. Ik kom graag terug ook voor het sporten in de fitness. Het Is daar niet alleen goed maar ook gezellig.
Fay Fay uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 18:28:
Ik ben super blij dat ik bij Nancy terecht ben gekomen 1,5 jaar geleden. Wat mij in eerste instantie aantrok was sporten in een ontspannen vriendelijke sfeer waar zo veel verschillende mensen en leeftijden komen dat iedereen zich welkom voelt. Een extra bonus is dat, waar je in een andere sportschool vaak een beetje aan je lot word overgelaten, er hier op verzoek een heel persoonlijk schema voor je wordt gemaakt aan de hand van je wensen. Al snel begon ik ook met pilates en inmiddels heb ik al verschillende workshops en lessen bijgewoond over bijv bindweefsel soepel houden en ademsessies. Ik kan oprecht zeggen dat ik mij op dit moment beter in mijn vel voel dan ooit! Een aanrader voor lichaam en geest!
Juliette Juliette uit Capelle aan den IJssel schreef op 10 maart 2020 om 18:09:
Ik geef al geruime tijd Pilates en Bodyshape les bij deze sportschool. Dat doe ik met veel plezier aan een fijne groep mensen. Ze zijn leergierig en werken hard aan verbetering van hun lichaam. Mooi om te zien!
Bianca Dullaart Bianca Dullaart uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 18:01:
De Pilates les van Juliette is heel fijn. Stipt, ze weet wat ze doet en met ons doet, enorm afwisselend, tempo maar ook oog voor ieders ontwikkeling en pijntjes. Ook tijd voor de lach maar dat gaat nooit ten koste van de les. Je komt om te sporten en het is super fijn dat dat ook centraal staat. Eindelijk een lerares die snapt dat het niet om haar gaat. Je snapt dat ik een slechte ervaring elders had .... maar ik ben nu volledig om en enthousiast.
Annie van Oostrom Annie van Oostrom uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 15:00:
Sport al jaren bij Nancy tot volle tevredenheid. Volg het liefste de groepslessen bij Sylvia en Pilates bij Juliette
Freddy van Geffen Freddy van Geffen uit Nieuwerkerk schreef op 10 maart 2020 om 13:39:
Ik ben 2 jaar geleden begonnen te sporten bij Nancy. Omdat ik forse botontkalking heb wilde ik gaan bewegen. 78 jaar oud en nog nooit aan sport gedaan. Het is heerlijk, was ik er maar eerder aan begonnen. Ik voelde mij er direct thuis. Goede begeleiding , goede sfeer en je voelt je als oudere ook heel welkom.
Cobie Cobie uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 13:29:
Train al enkele jaren bij Nancy op de sportschool. Volg de pilates en body balance lessen van Juliette. Ben er super blij mee. De trainingen zijn intensief maar ik voel me er heel goed bij. Na de les gezellig nog even napraten met een kopje koffie. Kijk er altijd weer naar uit. Dank aan Nancy en de super goede medewerkers.
Hennie Wilke Hennie Wilke uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 13:26:
Ca. 1,5 jaar geleden kwam ik na een val met mijn racefiets, waarbij het kapsel tussen sleutelbeen en schouderblad flink beschadigd raakte, terecht bij Nancy voor fysiotherapie. Door de goede behandeling en de oefeningen die ik mee kreeg was is weer redelijk snel zover genezen dat ik weer kon fietsen. Omdat het fietsen toch een redelijk eenzijdige bewegingen zijn besloot ik om ook in de sportzaal te gaan sporten om met mijn bovenlichaam meer bewegingen te gaan doen. Ik ga nu 1 a 2x per week bij Silvia en/of Jonathan sporten waarbij ik elke 2 maanden een nieuw schema krijg dat speciaal voor mij is aangepast zodat ik er ook voor het fietsen veel baat bij heb. Dit bevalt mij tot op heden zeer goed.
Sander Sander uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 12:16:
Ik heb bijna 2 jaar krom van de pijn in mijn rug gelopen na een ongeluk en door verschillende fysio's behandeld maar niets hielp echt. Na de behandelingen van Nancy loop ik weer normaal en kan ik alles weer wat ik vroeger kon. Ook als ik een paar weken niet sport blijft mijn rug goed. Op de sportschool hangt een hele gezellige sfeer, en er zijn goede sportbegeleiders. Ik sport nog steeds met veel plezier.
nl_NLDutch
nl_NLDutch