Wil je ons laten weten wat je van ons vind, vul dan onderstaande formulier in!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Juliette Juliette uit Capelle aan den IJssel schreef op 10 maart 2020 om 18:09
Ik geef al geruime tijd Pilates en Bodyshape les bij deze sportschool. Dat doe ik met veel plezier aan een fijne groep mensen. Ze zijn leergierig en werken hard aan verbetering van hun lichaam. Mooi om te zien!
Bianca Dullaart Bianca Dullaart uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 18:01
De Pilates les van Juliette is heel fijn. Stipt, ze weet wat ze doet en met ons doet, enorm afwisselend, tempo maar ook oog voor ieders ontwikkeling en pijntjes. Ook tijd voor de lach maar dat gaat nooit ten koste van de les. Je komt om te sporten en het is super fijn dat dat ook centraal staat. Eindelijk een lerares die snapt dat het niet om haar gaat. Je snapt dat ik een slechte ervaring elders had .... maar ik ben nu volledig om en enthousiast.
Annie van Oostrom Annie van Oostrom uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 15:00
Sport al jaren bij Nancy tot volle tevredenheid. Volg het liefste de groepslessen bij Sylvia en Pilates bij Juliette
Freddy van Geffen Freddy van Geffen uit Nieuwerkerk schreef op 10 maart 2020 om 13:39
Ik ben 2 jaar geleden begonnen te sporten bij Nancy. Omdat ik forse botontkalking heb wilde ik gaan bewegen. 78 jaar oud en nog nooit aan sport gedaan. Het is heerlijk, was ik er maar eerder aan begonnen. Ik voelde mij er direct thuis. Goede begeleiding , goede sfeer en je voelt je als oudere ook heel welkom.
Cobie Cobie uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 13:29
Train al enkele jaren bij Nancy op de sportschool. Volg de pilates en body balance lessen van Juliette. Ben er super blij mee. De trainingen zijn intensief maar ik voel me er heel goed bij. Na de les gezellig nog even napraten met een kopje koffie. Kijk er altijd weer naar uit. Dank aan Nancy en de super goede medewerkers.
Hennie Wilke Hennie Wilke uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 13:26
Ca. 1,5 jaar geleden kwam ik na een val met mijn racefiets, waarbij het kapsel tussen sleutelbeen en schouderblad flink beschadigd raakte, terecht bij Nancy voor fysiotherapie. Door de goede behandeling en de oefeningen die ik mee kreeg was is weer redelijk snel zover genezen dat ik weer kon fietsen. Omdat het fietsen toch een redelijk eenzijdige bewegingen zijn besloot ik om ook in de sportzaal te gaan sporten om met mijn bovenlichaam meer bewegingen te gaan doen. Ik ga nu 1 a 2x per week bij Silvia en/of Jonathan sporten waarbij ik elke 2 maanden een nieuw schema krijg dat speciaal voor mij is aangepast zodat ik er ook voor het fietsen veel baat bij heb. Dit bevalt mij tot op heden zeer goed.
Sander Sander uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 12:16
Ik heb bijna 2 jaar krom van de pijn in mijn rug gelopen na een ongeluk en door verschillende fysio's behandeld maar niets hielp echt. Na de behandelingen van Nancy loop ik weer normaal en kan ik alles weer wat ik vroeger kon. Ook als ik een paar weken niet sport blijft mijn rug goed. Op de sportschool hangt een hele gezellige sfeer, en er zijn goede sportbegeleiders. Ik sport nog steeds met veel plezier.
Nel de Haan Nel de Haan uit Waddinxveen schreef op 10 maart 2020 om 12:10
De sportschool van Nancy is top, ook haar fysio behandelingen zijn heel goed, met ook een stukje persoonlijke begeleiding en fijn advies. Ook het personeel is behulpzaam en ook daarvan krijg je persoonlijke begeleiding en of advies, aanvullend op je klachten of behandeling van Nancy, kortom zeker een aanrader
nl_NLDutch