WELKOM PRAKTIJK VOEDING4FIT

 In Blog

Jeetje wat heeft Erika een bak met kennis in huis als het gaat over gezondheid, ziekten, klachten, leefstijl en voeding. En wat waardevol dat ze deze kennis namens ‘Voeding4Fit’ in wil zetten in ons Centrum voor Positieve gezondheid te Zevenhuizen. Van passie naar professie om de cellen van het menselijk lichaam de energie te geven waar ze recht op hebben.  Gezond gewicht, zelf herstellend vermogen en het immuunsysteem zijn sterk afhankelijk van de juiste voedingstoffen.  En hoe gaaf is het dat Erika ook onze sporters en cliënten precies op dat stuk verder kan helpen.

Over Erika en haar visie

De wijsheid van ons lichaam fascineert mij in de laatste jaren steeds meer. De uitspraak ‘The body is wise’ oftewel ‘het lichaam is wijs’ gebruik ik steeds meer. Het is toch geweldig dat als je een sneetje in je vinger oploopt dit ‘vanzelf’ geneest. Alles gaat ‘vanzelf’, we hoeven daar niet eens bij na te denken. Meer en meer zie ik daar de schoonheid van in.

Tegelijk zie ik in mijn omgeving en in mijn huidige werk steeds vaker hoe we ons lichaam verwaarlozen. Dit doen we niet bewust, maar is ons soms ’overkomen’ of we zijn er ‘ingerold’. We willen ons fit voelen, maar we gedragen ons er niet naar en gaan er maar van uit dat alles vanzelf overgaat of dat we medicijnen kunnen krijgen om het ‘probleem’ op te lossen.

Ik noem mezelf leefstijlcoach. Ik zie dat als een nieuw vakgebied met als doel je eigen regie te laten nemen over jouw gezondheid en welzijn. Ik ben geen diëtist of een sportcoach, maar kijk breder naar je hele leefstijl en maak je bewust van je onbewuste processen. Hoe ga jij om met voeding, ontspanning en beweging? Maar ook waarom zit je vast in gewoontes? Een gezondere keuze hoeft niet persé te betekenen dat je minder kunt genieten, maar levert je wel meer gezondheid op.

De opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut en OERsterk coach hebben mij het vertrouwen gegeven dat we met goede voeding, suppletie en andere leefstijlinterventies in staat zijn om onze gezondheid te verbeteren en daar kan ik jou in ondersteunen.

Lees meer over Voeding4Fit op de website:

www.voeding4fit.nl

Erika heeft op de maandagen praktijkruimte gereserveerd om cliënten te kunnen ontvangen op de locatie van Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being in Zevenhuizen en daarmee mensen uit Zevenhuizen en omgeving van dienst te kunnen zijn.

 

Recent Posts
nl_NLDutch