Welkom Vallonne – Zwangerschapsbegeleiding

 In Blog

En daar stond ze ineens totaal vastberaden. Vallonne een vrouw met een missie. Ze wilde graag een ruimte bezichtigen voor haar HypnoBirthing zwangerschapscursussen. Nadat de ruimte meteen haar hart heeft gestolen bleek dat we veel dingen deelden zoals de P van Passie, bewustzijn en bewondering voor de  intelligentie van het lichaam en de kracht van eigen regie in levensprocessen.  Het was een volmondig JA.

Ik ben Vallonne

“Mijn doel is jou alles in handen te geven wat je nodig hebt om een geweldige geboorte te ervaren in iedere situatie.”
Toen ik 12 weken zwanger was van Jesse werd ik ‘medisch’ en kwam ik onder controle in een academisch ziekenhuis. Alle romantische plannen die ik had rondom de geboorte leken op dat moment in het water te vallen.

Dat werd het startpunt van mijn zoektocht naar manieren om een zo fijn mogelijke geboorte te kunnen ervaren, ondanks de onzekerheden en beperkte mogelijkheden die er leken te zijn..

Op 30 mei 2018 is Jesse in het Sophia kinderziekenhuis geboren, na een bevalling die ik als de mooiste gebeurtenis in mijn leven heb mogen ervaren. Met mijn man als mijn geboortepartner, een ontspannen sfeer in de geboorteruimte, een prachtige samenwerking met de zorgmedewerkers en de regie volledig in mijn eigen handen.

Vanuit hier is het verlangen ontstaan andere aanstaande ouders net zo’n fantastische geboorte te laten ervaren, ongeacht de situatie waarin jullie je bevinden. Daarom heb ik de opleiding tot Hypnobirthing® zwangerschapsdocente gevolgd, net als de opleiding tot doula. Sinds 2020 verzorg ik zwangerschapscursussen.

Inmiddels heb ik in juni 2020 ook mijn tweeling Eva en Rosalie mogen verwelkomen na een ontspannen, kalme geboorte.

LEES MEER OVER VALLONNE – ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING OP DE WEBSITE

www.vallonne.nl 

Vallonne heeft op de vrijdagavonden ruimte gereserveerd om zwangerschapscursussen te  kunnen geven op de locatie van Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being in Zevenhuizen en daarmee de zwangere vrouwen en hun partners uit de omgeving van Zevenhuizen van dienst te kunnen zijn.

Recent Posts
nl_NLDutch