Ons Team
screenshot-03-03-2020-17.43.03

Nancy

Ik volg net als iedereen drie regels: doe het goede, doe je best en laat altijd mensen zien dat je om ze geeft. Maar pas toen ik stopte met deze regels toe te passen vanuit mijn hoofd en ze ging synchroniseren met mijn hart ging ik steeds meer doen wat puur de bedoeling was. Welkom in mijn centrum waar de essentie van het lichaam raakt aan de essentie van het leven. Een centrum waar we heel bewust fysiotherapie, sport en fitnessprogramma’s en andere activiteiten inzetten voor het HEEL jezelf kunnen zijn.

whatsapp-image-2020-08-12-at-16.24.03

Patrick

Al van jongs af aan heeft Patrick grote affiniteit met sport en gezondheid. Na het afronden van zijn sportopleiding heeft Patrick zich verder ontwikkeld op het gebied van Personal Training, voedingsadvies, mobiliteitstraining en sport massage.

Patrick heeft ruime ervaring opgedaan als personal trainer, groepstrainer, voedingscoach en sport masseur. Deze combinatie maakt dat Patrick een zeer breed georiënteerde visie heeft ontwikkeld.

astrid

Astrid Modderkolk

 • Fysiotherapeut
 • Physical Rehabilitation Trainer
 • Dry Needling
 • Medical Taping
 • Fascia Therapie
 • Orthomoleculaire Geneeskunde, (k)PNI
 • Mindfullness
 • 6 Domeinen

Liefde, (zelf)ontwikkeling, rust, eerlijk, open- en verbondenheid, maar zeker ook plezier in het leven is de basis voor mijn gezondheid. In de afgelopen jaren heb ik, naast een studie fysiotherapie, vele andere studies en cursussen gevolgd, waardoor ik een goed beeld heb gekregen hoe ik deze gezondheid kan verkrijgen en behouden. Dit gun ik jou ook!

Als jij je weer gezond wilt voelen, vrolijk, zelfverzekerd en meer energie wil krijgen. Als jij je meer wilt kunnen ontspannen, goed wilt slapen, liefdevol en gelukkig wil zijn met de mensen dicht om je heen, dan wil ik je graag helpen. Deze 6 domeinen staan in mijn behandelaanpak centraal. Bewegen – Ademhaling – Slapen – Immuunsysteem – Stress – Voeding.

Een gratis proefweek
jim

Jim

 • Instructeur (medische) Fitness
 • Student Fysiotherapie

Ik ben Jim Haagsma, 22 jaar en ik ben 3e jaars student fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Zelf heb ik mijn liefde en passie voor training lang geleden gevonden in vechtsport waaronder: karate en kickboks, wat zich later volgde in krachttraining. Daarnaast heb ik altijd de behoefte gehad om samen met mensen te werken.

Vandaar dat ik erg blij ben dat we samen met het team onze kennis en expertise op gebied van het menselijk lichaam en beweging kunnen delen om hierbij hulp te bieden naar het bereiken van jullie persoonlijk doelen.

Dus tot snel in de fitnesszaal!

anouk

Anouk

 • Instructeur (medische) Fitness
 • Student Fysiotherapie

Even voorstellen, ik ben Anouk, student fysiotherapie en fanatiek waterpoloster.

Voordat ik de studie fysiotherapie ben gaan volgen heb ik MBO sport en bewegen gedaan met specialisatie bewegingsagoog. In deze specialisatie ben ik bevoegd om met mensen met een lichamelijke of geestelijk beperking te begeleiden met bewegingsactiviteiten en speciale beweegprogramma’s op te zetten. Mensen helpen zit mij dus in mijn bloed. Het geeft mij een voldoening als ik mensen kan begeleiden naar een bepaald resultaat. En waar nodig probeer ik altijd te helpen.
Naast student fysiotherapie werk ik ook in het Groenhovenbad in Gouda als lifeguard en zweminstructeur.

juliette

Juliette

Ik ben Juliette, moeder van drie meiden en sinds 2004 Pilates trainer waarvan ik ruim 5 jaar met heel veel plezier les geef bij Body Mind Being.

Naast Pilates trainer ben ik ook wellness blogger omdat ik altijd gefascineerd ben geweest door het samenspel van lichaam en geest.

Op mijn blog www.strongbody.nl komt dit alles samen. Hier vind je blogs en video’s over Pilates, heerlijke plantaardige gerechten, een stukje lifestyle en blogs over persoonlijke ontwikkeling een onderwerp wat mij uitermate boeit. In dat kader volg ik onder ander een opleiding tot life coach. Ik hoop je gauw in één van mijn lessen te zien!

whatsapp-image-2020-08-12-at-16.24.28

Stephanie

Na de geboorte van mijn tweeling 21 jaar geleden ontstond mijn liefde voor Yoga. Met het groter worden van de kinderen kreeg ik de gelegenheid om de passie door te geven en dat mag ik nog steeds met veel plezier doen.

Het beoefenen van Yoga zie ik als ontdekkingsreis waar alles bij elkaar komt, de verbinding tussen lichaam, geest en de adem. Door iedere keer weer opmerkzaam te observeren wat zich van binnen afspeelt creëer je rust en ruimte. Het oefenen op de mat helpt me in het dagelijks leven ook bewuster te zijn en met compassie te kijken naar mezelf en de rest van de wereld.

Zelf heb ik ervaren dat het in een uitdagende tijd in je leven erg fijn kan zijn 1 op 1 begeleid te worden en dat geef ik dan ook graag door. Dus als je twijfelt of yoga iets voor je is kom dan gerust voor een persoonlijk uurtje waar we samen kunnen kijken wat voor jou een bijdrage kan zijn.

En anders verwelkom ik je graag op dinsdag of donderdagavond in de groep.

Een gratis proefweek
d3x_7517web

Hanny

 • Fitnesszaal assistentie
 • Balie en ontvangst

Even voorstellen, ik ben Hanny van der Hoek en na mijn pensioennering in Augustus 2018 ben ik als vrijwilliger in het centrum van mijn dochter komen helpen. Ik doe daar veel aan koffie zetten, gezellige gesprekken aan de koffietafel, voorkomende baliewerkzaamheden en heel praktisch ook de (af)was. Zelf sport ik er ook nog regelmatig bij om fit en gezond te blijven.

d3x_7525web

Herma

 • Fitnesszaal assistentie
 • Balie en ontvangst

Na een carrière als zwemlerares en vele mensen en kinderen heb leren zwemmen en veel groepslessen heb gegeven ben ik na een periode van ziek zijn bij Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being beland voor revalidatie. Inmiddels is het zover gekomen dat ik vrijwillig beweeglessen verzorg voor het centrum, daar kwam mijn ervaringen met lesgeven en oefeningen geven heel goed bij van pas. Ik haal daar heel veel plezier en voldoening uit. Verder ondersteun ik het centrum door te assisteren in de zaal en weet ik inmiddels ook hoe de balie werkt. Ondanks dat ik moet leven met beperkingen sport ik ook met regelmaat in de zaal met oefeningen die binnen mijn mogelijkheden passen en alle lessen die met Yoga en Meditatie te maken hebben ben ik erg fan van.

whatsapp-image-2020-08-12-at-16.26.02

Ron

 • Facilitair medewerker

Ik werk met heel veel plezier bij Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being. De meeste uren werk ik als het centrum is gesloten want ik ben verantwoordelijk voor het schoonhouden van alle ruimtes. Daar zet ik mij eigenlijk dagelijks voor in. Ik ben dan ook de enige collega die op Zondag werkt. Daarnaast zorg ik voor het onderhoud en doe ik alle klussen in en rondom het pand. Het is voor mij een sport om alles spik en span eruit te laten zien zodat de mensen een goede indruk opdoen en zich welkom voelen als ze bij ons over de vloer komen.

Een gratis proefweek
nl_NLDutch