Ons Team
screenshot-03-03-2020-17.43.03

Nancy

Ik volg net als iedereen drie regels: doe het goede, doe je best en laat altijd mensen zien dat je om ze geeft. Maar pas toen ik stopte met deze regels toe te passen vanuit mijn hoofd en ze ging synchroniseren met mijn hart ging ik steeds meer doen wat puur de bedoeling was. Welkom in mijn centrum waar de essentie van het lichaam raakt aan de essentie van het leven. Een centrum waar we heel bewust fysiotherapie, sport en fitnessprogramma’s en andere activiteiten inzetten voor het HEEL jezelf kunnen zijn.

whatsapp-image-2020-08-12-at-16.24.03

Patrick

  • Bedrijfsleider
  • Medisch trainer

Al van jongs af aan heeft Patrick grote affiniteit met sport en gezondheid. Na het afronden van zijn sportopleiding heeft Patrick zich verder ontwikkeld op het gebied van Personal Training, voedingsadvies, mobiliteitstraining en sport massage.

Patrick heeft ruime ervaring opgedaan als personal trainer, groepstrainer, voedingscoach en sport masseur. Deze combinatie maakt dat Patrick een zeer breed georiënteerde visie heeft ontwikkeld.

astrid

Astrid Modderkolk

Liefde, (zelf)ontwikkeling, rust, eerlijk, open- en verbondenheid, maar zeker ook plezier in het leven is de basis voor mijn gezondheid. In de afgelopen jaren heb ik, naast een studie fysiotherapie, vele andere studies en cursussen gevolgd, waardoor ik een goed beeld heb gekregen hoe ik deze gezondheid kan verkrijgen en behouden. Dit gun ik jou ook!

Als jij je weer gezond wilt voelen, vrolijk, zelfverzekerd en meer energie wil krijgen. Als jij je meer wilt kunnen ontspannen, goed wilt slapen, liefdevol en gelukkig wil zijn met de mensen dicht om je heen, dan wil ik je graag helpen. Deze 6 domeinen staan in mijn behandelaanpak centraal. Bewegen – Ademhaling – Slapen – Immuunsysteem – Stress – Voeding.

Een gratis proefweek
afbeelding-van-whatsapp-op-2023-01-18-om-15.36.45

Roan

  • Medisch trainer
  • Fysiotherapie i.o.
  • Sport & ontspanningsmassage

Ik ben Roan Roor, op het MBO Rijnland in Alpen aan den Rijn hoop ik mijn diploma Bewegingsagoog te halen. Daarna is het plan om verder te studeren op het HBO voor fysiotherapie. Ik ben erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en alles wat er nodig is om dit zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarom ben ik zo blij met mijn plekje in het team omdat we daar met zijn allen naar streven.

Ik ben hier begonnen met een stage in de sportzaal en daarna mocht ik blijven als trainer. Naast deze bijbaan loop ik nu ook stage op de afdeling fysiotherapie. Zo kan kan ik veel leren een combineren en is mijn studie fysiotherapie goed voorbereid.

Zelf doe ik aan calisthenics (trainen op eigen lichaamsgewicht). Hierdoor kwam ik tot de realisatie dat het lichaam helemaal niet zo veel middelen nodig heeft om fitter te worden. Ook vond ik deze manier van trainen erg uitdagend. Wat mij de bevestiging heeft gegeven om hiermee door te gaan.

Een gratis proefweek
whatsapp-image-2020-08-12-at-16.24.28

Stephanie

Na de geboorte van mijn tweeling 21 jaar geleden ontstond mijn liefde voor Yoga. Met het groter worden van de kinderen kreeg ik de gelegenheid om de passie door te geven en dat mag ik nog steeds met veel plezier doen.

Het beoefenen van Yoga zie ik als ontdekkingsreis waar alles bij elkaar komt, de verbinding tussen lichaam, geest en de adem. Door iedere keer weer opmerkzaam te observeren wat zich van binnen afspeelt creëer je rust en ruimte. Het oefenen op de mat helpt me in het dagelijks leven ook bewuster te zijn en met compassie te kijken naar mezelf en de rest van de wereld.

Zelf heb ik ervaren dat het in een uitdagende tijd in je leven erg fijn kan zijn 1 op 1 begeleid te worden en dat geef ik dan ook graag door. Dus als je twijfelt of yoga iets voor je is kom dan gerust voor een persoonlijk uurtje waar we samen kunnen kijken wat voor jou een bijdrage kan zijn.

En anders verwelkom ik je graag op dinsdag of donderdagavond in de groep.

Een gratis proefweek
d3x_7517web

Hanny

  • Fitnesszaal assistentie
  • Balie en ontvangst

Even voorstellen, ik ben Hanny van der Hoek en na mijn pensioennering in Augustus 2018 ben ik als vrijwilliger in het centrum van mijn dochter komen helpen. Ik doe daar veel aan koffie zetten, gezellige gesprekken aan de koffietafel, voorkomende baliewerkzaamheden en heel praktisch ook de (af)was. Zelf sport ik er ook nog regelmatig bij om fit en gezond te blijven.

d3x_7525web

Herma

  • Fitnesszaal assistentie
  • Balie en ontvangst

Na een carrière als zwemlerares en vele mensen en kinderen heb leren zwemmen en veel groepslessen heb gegeven ben ik na een periode van ziek zijn bij Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being beland voor revalidatie. Inmiddels is het zover gekomen dat ik vrijwillig beweeglessen verzorg voor het centrum, daar kwam mijn ervaringen met lesgeven en oefeningen geven heel goed bij van pas. Ik haal daar heel veel plezier en voldoening uit. Verder ondersteun ik het centrum door te assisteren in de zaal en weet ik inmiddels ook hoe de balie werkt. Ondanks dat ik moet leven met beperkingen sport ik ook met regelmaat in de zaal met oefeningen die binnen mijn mogelijkheden passen en alle lessen die met Yoga en Meditatie te maken hebben ben ik erg fan van.

whatsapp-image-2020-08-12-at-16.26.02

Ron

  • Facilitair medewerker

Ik werk met heel veel plezier bij Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being. De meeste uren werk ik als het centrum is gesloten want ik ben verantwoordelijk voor het schoonhouden van alle ruimtes. Daar zet ik mij eigenlijk dagelijks voor in. Ik ben dan ook de enige collega die op Zondag werkt. Daarnaast zorg ik voor het onderhoud en doe ik alle klussen in en rondom het pand. Het is voor mij een sport om alles spik en span eruit te laten zien zodat de mensen een goede indruk opdoen en zich welkom voelen als ze bij ons over de vloer komen.

Een gratis proefweek
nl_NLDutch