Ons Team
screenshot-03-03-2020-17.43.03

Nancy van der Hoek

Ik volg net als iedereen drie regels: doe het goede, doe je best en laat altijd mensen zien dat je om ze geeft. Maar pas toen ik stopte met deze regels toe te passen vanuit mijn hoofd en ze ging synchroniseren met mijn hart ging ik steeds meer doen wat puur de bedoeling was. Welkom in mijn centrum waar de essentie van het lichaam raakt aan de essentie van het leven. Een centrum waar we heel bewust fysiotherapie, sport en fitnessprogramma’s en andere activiteiten inzetten voor het HEEL jezelf kunnen zijn.

afbeelding-van-whatsapp-op-2023-11-05-om-12.59.20_d6358fb4

Josenny Marin

Van jongs af aan heb ik een natuurlijke neiging gehad om anderen bij te staan. Het menselijk lichaam, complex en uniek, heeft altijd mijn fascinatie gehad. Elk individu is op zijn eigen manier speciaal en vereist een unieke aanpak. Mijn ervaring van de afgelopen jaren heeft me geleerd dat het niet alleen draait om het fysieke aspect, maar ook om iets dieperliggends. Bij mij staat de complete persoon centraal. Belangrijk voor mij zijn gevoelens van vertrouwen, warmte, transparantie, flexibiliteit, het gevoel gehoord te worden en ontspanning. Zo zul je altijd zelfverzekerd, veilig en gewoon jezelf voelen.

astrid

Astrid Modderkolk

Liefde, (zelf)ontwikkeling, rust, eerlijk, open- en verbondenheid, maar zeker ook plezier in het leven is de basis voor mijn gezondheid. In de afgelopen jaren heb ik, naast een studie fysiotherapie, vele andere studies en cursussen gevolgd, waardoor ik een goed beeld heb gekregen hoe ik deze gezondheid kan verkrijgen en behouden. Dit gun ik jou ook!

Als jij je weer gezond wilt voelen, vrolijk, zelfverzekerd en meer energie wil krijgen. Als jij je meer wilt kunnen ontspannen, goed wilt slapen, liefdevol en gelukkig wil zijn met de mensen dicht om je heen, dan wil ik je graag helpen. Deze 6 domeinen staan in mijn behandelaanpak centraal. Bewegen – Ademhaling – Slapen – Immuunsysteem – Stress – Voeding.

Een gratis proefweek
afbeelding-van-whatsapp-op-2023-01-18-om-15.36.45

Roan Roor

 • Medisch trainer
 • Fysiotherapie i.o.
 • Sport & ontspanningsmassage

Ik ben Roan Roor, op het MBO Rijnland in Alpen aan den Rijn hoop ik mijn diploma Bewegingsagoog te halen. Daarna is het plan om verder te studeren op het HBO voor fysiotherapie. Ik ben erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en alles wat er nodig is om dit zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarom ben ik zo blij met mijn plekje in het team omdat we daar met zijn allen naar streven.

Ik ben hier begonnen met een stage in de sportzaal en daarna mocht ik blijven als trainer. Naast deze bijbaan loop ik nu ook stage op de afdeling fysiotherapie. Zo kan kan ik veel leren een combineren en is mijn studie fysiotherapie goed voorbereid.

Zelf doe ik aan calisthenics (trainen op eigen lichaamsgewicht). Hierdoor kwam ik tot de realisatie dat het lichaam helemaal niet zo veel middelen nodig heeft om fitter te worden. Ook vond ik deze manier van trainen erg uitdagend. Wat mij de bevestiging heeft gegeven om hiermee door te gaan.

afbeelding-van-whatsapp-op-2023-08-03-om-14.17.29

Christian Domselaar

 • Lichaamsgeoriënteerd psychotherapeut
 • Medisch trainer
 • Bio-Energetica trainer

Ik ben Christian Domselaar, 50 jaar oud en moeder van een zoon en een dochter. Samen wonen we in het gezellige Bergschenhoek. Voor sommigen van jullie zal ik al een bekend gezicht zijn. Naast mijn werk als lichaamsgeoriënteerd psychotherapeut en Bio-Energetica-beoefenaar in het centrum, heb ik nu ook de kans gekregen om actief te zijn op de sportvloer en mensen te begeleiden.

Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door wat mensen drijft, vooral vanuit een psychologisch oogpunt. En nu krijg ik de geweldige mogelijkheid om dit te combineren met het begeleiden van mensen in beweging. Voor mij is dit een prachtige aanvulling en een ontdekkingsreis om nog meer te leren over het menselijk lichaam in beweging.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en samen te werken aan het vormgeven van jullie gezondheid en training. Laten we samen streven naar tevredenheid over jullie behaalde resultaten. Samen werken we aan een gezonde en blije versie van jezelf!

afbeelding-van-whatsapp-op-2023-08-03-om-18.17.06

Ellen Ketelaars

 • Medisch trainer

Mijn naam is Ellen Ketelaars, en ik ben ontzettend blij om mij aan jullie voor te stellen. Enige tijd geleden maakte ik kennis met lichaamswerk, en dit heeft mijn leven op een geweldige manier verrijkt. Het leerde me om bewuster stil te staan bij mijn lichaam. In mijn hoofd zijn er allerlei overtuigingen, verwachtingen, oordelen en eisen aanwezig. Door mijn aandacht naar mijn lichaam te richten, ervaar ik meer rust, verbinding en vertrouwen.

Werken binnen een centrum waar body, mind & being als een eenheid worden beschouwd, spreekt mij ontzettend aan. Ik geloof in de kracht van een holistische benadering, waarbij lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn.

Graag wil ik samen met jullie onderzoeken hoe we beweging fijner, makkelijker en speelser kunnen maken, en daarmee klachten kunnen verminderen. Laten we samen op ontdekkingstocht gaan naar een gezondere en meer plezierige manier van bewegen!

Een gratis proefweek
d3x_7517web

Hanny

 • Fitnesszaal assistentie
 • Balie en ontvangst

Even voorstellen, ik ben Hanny van der Hoek en na mijn pensioennering in Augustus 2018 ben ik als vrijwilliger in het centrum van mijn dochter komen helpen. Ik doe daar veel aan koffie zetten, gezellige gesprekken aan de koffietafel, voorkomende baliewerkzaamheden en heel praktisch ook de (af)was. Zelf sport ik er ook nog regelmatig bij om fit en gezond te blijven.

d3x_7525web

Herma

 • Fitnesszaal assistentie
 • Balie en ontvangst

Na een carrière als zwemlerares en vele mensen en kinderen heb leren zwemmen en veel groepslessen heb gegeven ben ik na een periode van ziek zijn bij Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being beland voor revalidatie. Inmiddels is het zover gekomen dat ik vrijwillig beweeglessen verzorg voor het centrum, daar kwam mijn ervaringen met lesgeven en oefeningen geven heel goed bij van pas. Ik haal daar heel veel plezier en voldoening uit. Verder ondersteun ik het centrum door te assisteren in de zaal en weet ik inmiddels ook hoe de balie werkt. Ondanks dat ik moet leven met beperkingen sport ik ook met regelmaat in de zaal met oefeningen die binnen mijn mogelijkheden passen en alle lessen die met Yoga en Meditatie te maken hebben ben ik erg fan van.

whatsapp-image-2020-08-12-at-16.26.02

Ron

 • Facilitair medewerker

Ik werk met heel veel plezier bij Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being. De meeste uren werk ik als het centrum is gesloten want ik ben verantwoordelijk voor het schoonhouden van alle ruimtes. Daar zet ik mij eigenlijk dagelijks voor in. Ik ben dan ook de enige collega die op Zondag werkt. Daarnaast zorg ik voor het onderhoud en doe ik alle klussen in en rondom het pand. Het is voor mij een sport om alles spik en span eruit te laten zien zodat de mensen een goede indruk opdoen en zich welkom voelen als ze bij ons over de vloer komen.

Een gratis proefweek
nl_NLDutch