Ons Team
screenshot-03-03-2020-17.43.03

Nancy

Ik volg net als iedereen drie regels: doe het goede, doe je best en laat altijd mensen zien dat je om ze geeft. Maar pas toen ik stopte met deze regels toe te passen vanuit mijn hoofd en ze ging synchroniseren met mijn hart ging ik steeds meer doen wat puur de bedoeling was. Welkom in mijn centrum waar de essentie van het lichaam raakt aan de essentie van het leven. Een centrum waar we heel bewust fysiotherapie, sport en fitnessprogramma’s en andere activiteiten inzetten voor het HEEL jezelf kunnen zijn.

sylvia

Sylvia

Op maandag- woensdagochtend, ben ik al vele jaren een vertrouwd gezicht in de fitnesszaal. Op donderdagochtend geef ik gevarieerde groepslessen aan de deelnemers.

In samenspraak gaan we op zoek naar een vorm van bewegen die past bij u als persoon, de eventuele gezondheidsklacht, de beschikbare tijd en de mogelijkheden.

Zelf ben ik ook nog steeds een actieve sporter en geniet ik van elke training en bewegingsvorm die ik beoefen in mijn vrije tijd.

screenshot-03-03-2020-17.50.34-jon

Jonathan

Sinds mijn 3e jaar ben ik bewust aan het bewegen. Gedurende mijn levenscarrière begon het voor mij bij dansbewegingen van Michael Jackson tot aan bijna 11 jaar Krav Maga.

Ik maakte een carrière switch en ik werd (personal fitness) trainer. Voor mij is beweging thuiskomen. Het geeft mij veel plezier, geluk en bovenal rust. Graag onderzoek ik samen met jou wat we kunnen doen om meer beweging, gezondheid en geluk te creëren.

Een gratis proefweek
renske

Renske

Als afstuderend studente fysiotherapie, help ik u graag met alle vervelende klachten en terugkerende pijntjes die toch nét niet een fysiotherapie afspraak waard zijn. Ook vind ik het belangrijk dat u kunt sporten op een manier die bij uw leven past. Samen gaan we op zoek naar een programma waar u zich fijn bij voelt en waar u met plezier aan kunt werken!

Ik zorg er op de zaterdagochtend voor dat uw weekend goed begint met een sport sessie.

juliette

Juliette

Ik ben Juliette, moeder van drie meiden en sinds 2004 Pilates trainer waarvan ik ruim 5 jaar met heel veel plezier les geef bij Body Mind Being.

Naast Pilates trainer ben ik ook wellness blogger omdat ik altijd gefascineerd ben geweest door het samenspel van lichaam en geest.

Op mijn blog www.strongbody.nl komt dit alles samen. Hier vind je blogs en video’s over Pilates, heerlijke plantaardige gerechten, een stukje lifestyle en blogs over persoonlijke ontwikkeling een onderwerp wat mij uitermate boeit. In dat kader volg ik onder ander een opleiding tot life coach. Ik hoop je gauw in één van mijn lessen te zien!

susila

Sushila

Ik ben Susila, en geef met veel plezier zumba en yoga op de donderdag avond. Bij mij in de les is het altijd feest en kan je genieten van de muziek en vrolijke pasjes. Ik wil er graag voor zorgen dat iedereen met een lach mijn les verlaat. In mijn yoga lessen wil ik graag mijn passie voor yoga delen. En wil ik je laten luisteren naar het gevoel van je lichaam, en je rust te laten ervaren in een sterk en soepel lichaam

Een gratis proefweek
d3x_7517web

Hanny

  • Fitnesszaal assistentie
  • Balie en ontvangst

Even voorstellen, ik ben Hanny van der Hoek en na mijn pensioennering in Augustus 2018 ben ik als vrijwilliger in het centrum van mijn dochter komen helpen. Ik doe daar veel aan koffie zetten, gezellige gesprekken aan de koffietafel, voorkomende baliewerkzaamheden en heel praktisch ook de (af)was. Zelf sport ik er ook nog regelmatig bij om fit en gezond te blijven.

d3x_7525web

Herma

lydia

Lydia

Een gratis proefweek
nl_NLDutch
nl_NLDutch