Wil je ons laten weten wat je van ons vind, vul dan onderstaande formulier in!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Saskia Saskia uit Den Haag schreef op 17 oktober 2021 om 10:10
Ik wist niet dat ademsessies zoveel impact konden hebben! Heb enkele sessies bij Nancy gedaan en diverse mentale en fysieke blokkades los kunnen laten. Nancy gaf me ook het vertrouwen en de motivatie om dit te kunnen doen. Het voelt echt bevrijdend.
Wendy van Lit Wendy van Lit uit Nieuwerkerk aan den IJssel schreef op 19 maart 2021 om 14:34
Ik weet niet wat ik zonder Nancy had gemoeten. Zij heeft mij in korte tijd in zo`n goede richting gestuurd. Ik kwam gebroken binnen, lichamelijke klachten allerlei, ademhaling die helemaal niet goed zat, spieren die constant pijn deden. Door haar tips en trics en gerichte spiermassages ben ik weer helemaal op de rit. Ik ging met een grote glimlach de deur uit en kan het weer helemaal aan! En mocht ik in de toekomst een terugvalletje krijgen weet ik gelukkig waar ik moet zijn! Heel erg bedankt Nancy!!
Berry Berry uit Zevenhuizen schreef op 20 januari 2021 om 14:27
Ik sport bij het centrum voor positieve gezondheid van Nancy van der Hoek sinds begin november onder zeer goede begeleiding van Patrick. Samen met mij zoekt hij naar de oorzaak van mijn lichamelijke klachten en dat zijn er bij mij een aantal. Door een persoonlijk sportschema die ik bij hun en thuis volg heb ik inmiddels veel minder last van pijn en mijn klachten.
Marijke Marijke uit Zevenhuizen schreef op 17 januari 2021 om 16:21
Al maanden lukte het mij niet om meer dan 10-40 meter te lopen, door een aantal specifieke oefeningen van Patrick ben ik nu weer in staat om kilometers te maken. Bijzonder vind ik dat hij blijft geloven in resultaat terwijl ik het toch wel zo ongeveer had opgegeven. Heel veel dank.
Elly Elly schreef op 14 januari 2021 om 07:35
Het fijne van deze fysiopraktijk en sportschool is de geweldige begeleiding door Nancy en Patrick. Samen met jou zoeken ze naar de oorzaak van je lichamelijke klachten en een daarbij behorende oplossing.
Marianne Marianne uit Waddinxveen schreef op 25 november 2020 om 10:27
Na ruim 2 jaar orthopedie en vele andere behandelingen voor mijn verzwikte enkel waardoor er achillespees klachten waren ontstaan. Kwam ik begin november 2020 bij Nancy terecht. Na een goed gesprek waarbij zij mij aan het denken had gezet over de samenhang tussen lichaam en geest, en de oefeningen daarna die ik ben gaan doen onder begeleiding van Nancy. Lijkt er binnen 3 weken een wonder gebeurd. Ik kan nu alweer anderhalf uur wandelen zonder pijn . De behandeling is afgerond. Ik ben zo dankbaar voor dit snelle resultaat. Dank je wel Nancy voor je professionele,liefdevolle benadering en openheid. Groet Marianne.
Joke Joke uit Zevenhuizen schreef op 4 november 2020 om 09:46
Eindelijk na bijna anderhalf jaar door shockwave therapie van mijn hielspoor af. Heel fijn door Nancy geholpen en begeleid. Daarnaast samen fijne gesprekken gehad. Het voelde goed en vertrouwd.
Jos van Waas Jos van Waas uit NOORDWIJK ZH schreef op 28 mei 2020 om 00:26
2 maal aan een online workshops via Zoom deelgenomen. Ik heb de afgelopen 20 jaar heel veel workshops (o.a. bewustwording persoonlijke ontwikkeling) gevolgd. Zelden deel ik een 9 uit. Ik ben zwaar onder de indruk van Nancy's kunnen en kennen. Een 9 voor je Nancy en dankjewel voor hetgeen jij voor mij betekent (hebt).
Kerstin Kerstin uit Schiedam schreef op 22 april 2020 om 09:18
Nancy je bent een kanjer met een hele fijne draad naar je medemens. Gecombineerd met heel veel know how en beide benen op de grond. Ik had er dus superveel aan de ademsessies en de 1 op 1 fysio. Draag je stemmetje op het moment op mijn schouder: " rug recht Kerstin"😀
jose ten kroode jose ten kroode uit Nieuwkoop schreef op 26 maart 2020 om 14:29
Dag Nancy Mag ik je bedanken voor de goede hulp? Ik mocht gelukkig meteen langskomen bij je en na een paar keer oefenen (meegegeven oefeningen) zijn mijn klachten weg. Echt top!! Erg bedankt Jose
Thea Thea uit Zevenhuizen schreef op 20 maart 2020 om 11:06
De persoonlijke aandacht en regelmatige nieuwe oefenschema's, gemaakt door je persoonlijke coach, is stimulerend en erg prettig. Goede FT behandeling met veel praktische tips. De sessies 'verbonden ademhalen' heeft ruimte in mijn hoofd gegeven. Een jarenlange zoektocht kan nu worden afgesloten. Er is een open sfeer met aandacht voor elkaar!
anton spekman anton spekman uit zevenhuizen schreef op 12 maart 2020 om 18:51
De begeleiding is heel goed en dat vind ik heel belangrijk.Het is ook altijd gezellig en er staat altijd een lekker bakje koffie klaar. En sporten is goed voor je lichaam, vooral op mijn leeftijd
Marianne Marianne uit Waddinxveen schreef op 12 maart 2020 om 15:07
Nancy is als fysiotherapeut bijzonder prettig en kundig. Haar sportschool is laagdrempelig, géén poortjes e.d. Alle medewerkers zijn gastvrij en behulpzaam. De instructeurs geven enthousiast een zeer gevarieerd programma en hebben aandacht voor jou als persoon. De workshops laten je kennismaken met tal van facetten, waar ik vooraf weinig van wist en waar je je voordeel zeker mee kunt doen. Dit alles wordt je aangeboden in een prettige, ongedwongen sfeer. Als kers op de taart is er na gedane inspanning koffie of thee en een mandarijntje! Ik voel me er helemaal thuis!
jan jan uit waddinxveen schreef op 12 maart 2020 om 10:55
Na operaties aan heupen en knieen kwam daar vorig jaar ook nog slijtage aan de onderste tussenwervelschijven bij. Ik ben ook daaraan succesvol geopereerd maar wel met het gevolg dat ik mijn kracht en coordinatie kwijt was en dus opnieuw weer moest leren lopen.Via vrienden ben ik hiervoor bij Nancy body I mind & being terecht gekomen en heb daar geen moment spijt van gehad. Ik wordt nu al enige maanden begeleid met sporten en fysio door Nancy en Jonathan en hoewel revalideren nooit snel genoeg gaat, moet ik steeds terugkijkend constateren dat deze begeleiding en de uitdagingen tijdens de trainingen mij het vertrouwen geven dat ik nog veel winst kan boeken in de komende tijd, zeker gezien het verschil tussen mijn binnenkomst en nu
Marja Catsburg Marja Catsburg uit Rotterdam schreef op 11 maart 2020 om 20:04
Heel lang geleden kwam ik, op aanraden van de huisarts, voor fysiotherapie naar deze sportschool en ben tot nu toe blijven "hangen". Het liefste doe ik mee aan de pilateslessen. Ik vind het heel fijn dat je, afhankelijk van je agenda, ook op alle andere dagen groepslessen kunt volgen. Heb het naar m`n zin hier, prima sfeer.
Mariëtte Hommes Mariëtte Hommes uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 22:47
Ik ben Mariëtte uit Zevenhuizen. Ik kom al heel lang bij deze fitness. Eerst na een heupoperatie en daarna na een knieoperatie. Na de revalidatie van deze operaties kreeg ik van de fysiotherapie een programma om ondanks die kunstgewrichten mijn lichaam actief en soepel te houden middels het oefenen van alle spieren op toestellen in de zaal. Dat werkt het beste als je dit 2x per week doet. Ik kom er graag. Je voelt je er welkom ook als je niet met groepslessen meedoet. Iedereen doet wat verschillends, niets moet, een ontspannen sfeer met prettige muziek.
Robert Robert uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 19:09
Ik ben van mijn klachten af het werkt goed daar! Ze nemen de tijd voor je. Ik kom graag terug ook voor het sporten in de fitness. Het Is daar niet alleen goed maar ook gezellig.
Fay Fay uit Rotterdam schreef op 10 maart 2020 om 18:28
Ik ben super blij dat ik bij Nancy terecht ben gekomen 1,5 jaar geleden. Wat mij in eerste instantie aantrok was sporten in een ontspannen vriendelijke sfeer waar zo veel verschillende mensen en leeftijden komen dat iedereen zich welkom voelt. Een extra bonus is dat, waar je in een andere sportschool vaak een beetje aan je lot word overgelaten, er hier op verzoek een heel persoonlijk schema voor je wordt gemaakt aan de hand van je wensen. Al snel begon ik ook met pilates en inmiddels heb ik al verschillende workshops en lessen bijgewoond over bijv bindweefsel soepel houden en ademsessies. Ik kan oprecht zeggen dat ik mij op dit moment beter in mijn vel voel dan ooit! Een aanrader voor lichaam en geest!
Juliette Juliette uit Capelle aan den IJssel schreef op 10 maart 2020 om 18:09
Ik geef al geruime tijd Pilates en Bodyshape les bij deze sportschool. Dat doe ik met veel plezier aan een fijne groep mensen. Ze zijn leergierig en werken hard aan verbetering van hun lichaam. Mooi om te zien!
Bianca Dullaart Bianca Dullaart uit Zevenhuizen schreef op 10 maart 2020 om 18:01
De Pilates les van Juliette is heel fijn. Stipt, ze weet wat ze doet en met ons doet, enorm afwisselend, tempo maar ook oog voor ieders ontwikkeling en pijntjes. Ook tijd voor de lach maar dat gaat nooit ten koste van de les. Je komt om te sporten en het is super fijn dat dat ook centraal staat. Eindelijk een lerares die snapt dat het niet om haar gaat. Je snapt dat ik een slechte ervaring elders had .... maar ik ben nu volledig om en enthousiast.
nl_NLDutch