Wil je ons laten weten wat je van ons vind, vul dan onderstaande formulier in!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Angela Boomers Angela Boomers uit Waddinxveen schreef op 20 december 2023 om 19:22
Het gaat eigenlijk zo goed, dat ik de vervolg afspraak kon annuleren. Complimenten voor Astrid, die door doel gerichte vragen en vakkundige aanpak snel bij de bron van mijn pijnlijke voet kwam. Hierdoor vertrouwde ik ook het advies om over te stappen op andere schoenen (barefoot), ze had gelijk, ik wil nooit meer anders!
Hans Hans uit Nieuwerkerk schreef op 29 mei 2023 om 18:08
Na maanden gelopen te hebben met extreme hielspoor kwam ik terecht bij Nancy. Na 11 behandelingen met de Shockwave therapie behandeling geheel pijnvrij . Nogmaals bedankt.
Jurgen Jurgen uit Woerden schreef op 20 maart 2023 om 08:49
Na een knie operatie een zeer moeizaam herstel gehad. Ik kwam maar niet verder en liep elke keer vast. Wat ik ook probeerde qua fysiofitness en fysiotherapie. Tot ik hier belande bij de fysio sport en op een hele andere manier aan de slag ging. Met de kundige en bevlogen begeleiding van Patrick en Nancy binnen een paar weken al enorme vooruitgang en ik kan nu eindelijk mijn sport weer beoefenen zonder knieproblemen! Ik ben zeer dankbaar voor de persoonlijke begeleiding, expertise en motivatie van iedereen!
Andrea Andrea uit Zevenhuizen schreef op 12 november 2021 om 12:19
In januari 2021 heb ik bij Nancy aan de bel getrokken, omdat ik het zowel lichamelijk als geestelijk niet meer op een rij kreeg. Door mijn reuma had ik zoveel klachten bij elkaar dat zelfs pijnstilling niet hielp. Samen met Nancy ben ik meer bewust geworden van mijn lichaam en geleerd om om te gaan met de pijn. Met Patrick ben ik op zoek gegaan om mijn stijfheid aan te pakken. Door Nancy ben ik bij Lemke (lichaamspsychologe) terecht gekomen die elke week aanwezig is. Door deze drie ben ik een heel ander mens geworden. Ben een stuk bewuster geworden van mijn lichaam, veel soepeler en kan heel goed met de pijn dealen die je altijd hebt door de reuma. Pijnstilling doe ik niet meer aan, medicijnen voor de reuma ben ik aan het afbouwen en sport 3x in de week. Het is lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb. Ik doe er veel voor maar het werkt. Vooral met deze drie toppers. Deze combinatie is voor mij geweldig en een echte aanrader.
Ada Ada uit Zevenhuizen schreef op 29 oktober 2021 om 08:19
Dankjewel Nancy voor de goede en fijne behandelingen. Kwam binnen met een nek en schouder die totaal vast zat. Door een goed gesprek heb je mel laten zien wat de oorzaak hier van was. Daarbij een super goede behandeling. Dankjewel voor je lieve zorgen
Saskia Saskia uit Den Haag schreef op 17 oktober 2021 om 10:10
Ik wist niet dat ademsessies zoveel impact konden hebben! Heb enkele sessies bij Nancy gedaan en diverse mentale en fysieke blokkades los kunnen laten. Nancy gaf me ook het vertrouwen en de motivatie om dit te kunnen doen. Het voelt echt bevrijdend.
Wendy van Lit Wendy van Lit uit Nieuwerkerk aan den IJssel schreef op 19 maart 2021 om 14:34
Ik weet niet wat ik zonder Nancy had gemoeten. Zij heeft mij in korte tijd in zo`n goede richting gestuurd. Ik kwam gebroken binnen, lichamelijke klachten allerlei, ademhaling die helemaal niet goed zat, spieren die constant pijn deden. Door haar tips en trics en gerichte spiermassages ben ik weer helemaal op de rit. Ik ging met een grote glimlach de deur uit en kan het weer helemaal aan! En mocht ik in de toekomst een terugvalletje krijgen weet ik gelukkig waar ik moet zijn! Heel erg bedankt Nancy!!
Berry Berry uit Zevenhuizen schreef op 20 januari 2021 om 14:27
Ik sport bij het centrum voor positieve gezondheid van Nancy van der Hoek sinds begin november onder zeer goede begeleiding van Patrick. Samen met mij zoekt hij naar de oorzaak van mijn lichamelijke klachten en dat zijn er bij mij een aantal. Door een persoonlijk sportschema die ik bij hun en thuis volg heb ik inmiddels veel minder last van pijn en mijn klachten.
Marijke Marijke uit Zevenhuizen schreef op 17 januari 2021 om 16:21
Al maanden lukte het mij niet om meer dan 10-40 meter te lopen, door een aantal specifieke oefeningen van Patrick ben ik nu weer in staat om kilometers te maken. Bijzonder vind ik dat hij blijft geloven in resultaat terwijl ik het toch wel zo ongeveer had opgegeven. Heel veel dank.
Elly Elly schreef op 14 januari 2021 om 07:35
Het fijne van deze fysiopraktijk en sportschool is de geweldige begeleiding door Nancy en Patrick. Samen met jou zoeken ze naar de oorzaak van je lichamelijke klachten en een daarbij behorende oplossing.
Marianne Marianne uit Waddinxveen schreef op 25 november 2020 om 10:27
Na ruim 2 jaar orthopedie en vele andere behandelingen voor mijn verzwikte enkel waardoor er achillespees klachten waren ontstaan. Kwam ik begin november 2020 bij Nancy terecht. Na een goed gesprek waarbij zij mij aan het denken had gezet over de samenhang tussen lichaam en geest, en de oefeningen daarna die ik ben gaan doen onder begeleiding van Nancy. Lijkt er binnen 3 weken een wonder gebeurd. Ik kan nu alweer anderhalf uur wandelen zonder pijn . De behandeling is afgerond. Ik ben zo dankbaar voor dit snelle resultaat. Dank je wel Nancy voor je professionele,liefdevolle benadering en openheid. Groet Marianne.
Joke Joke uit Zevenhuizen schreef op 4 november 2020 om 09:46
Eindelijk na bijna anderhalf jaar door shockwave therapie van mijn hielspoor af. Heel fijn door Nancy geholpen en begeleid. Daarnaast samen fijne gesprekken gehad. Het voelde goed en vertrouwd.
Jos van Waas Jos van Waas uit NOORDWIJK ZH schreef op 28 mei 2020 om 00:26
2 maal aan een online workshops via Zoom deelgenomen. Ik heb de afgelopen 20 jaar heel veel workshops (o.a. bewustwording persoonlijke ontwikkeling) gevolgd. Zelden deel ik een 9 uit. Ik ben zwaar onder de indruk van Nancy's kunnen en kennen. Een 9 voor je Nancy en dankjewel voor hetgeen jij voor mij betekent (hebt).
Kerstin Kerstin uit Schiedam schreef op 22 april 2020 om 09:18
Nancy je bent een kanjer met een hele fijne draad naar je medemens. Gecombineerd met heel veel know how en beide benen op de grond. Ik had er dus superveel aan de ademsessies en de 1 op 1 fysio. Draag je stemmetje op het moment op mijn schouder: " rug recht Kerstin"😀
jose ten kroode jose ten kroode uit Nieuwkoop schreef op 26 maart 2020 om 14:29
Dag Nancy Mag ik je bedanken voor de goede hulp? Ik mocht gelukkig meteen langskomen bij je en na een paar keer oefenen (meegegeven oefeningen) zijn mijn klachten weg. Echt top!! Erg bedankt Jose
Thea Thea uit Zevenhuizen schreef op 20 maart 2020 om 11:06
De persoonlijke aandacht en regelmatige nieuwe oefenschema's, gemaakt door je persoonlijke coach, is stimulerend en erg prettig. Goede FT behandeling met veel praktische tips. De sessies 'verbonden ademhalen' heeft ruimte in mijn hoofd gegeven. Een jarenlange zoektocht kan nu worden afgesloten. Er is een open sfeer met aandacht voor elkaar!
anton spekman anton spekman uit zevenhuizen schreef op 12 maart 2020 om 18:51
De begeleiding is heel goed en dat vind ik heel belangrijk.Het is ook altijd gezellig en er staat altijd een lekker bakje koffie klaar. En sporten is goed voor je lichaam, vooral op mijn leeftijd
Marianne Marianne uit Waddinxveen schreef op 12 maart 2020 om 15:07
Nancy is als fysiotherapeut bijzonder prettig en kundig. Haar sportschool is laagdrempelig, géén poortjes e.d. Alle medewerkers zijn gastvrij en behulpzaam. De instructeurs geven enthousiast een zeer gevarieerd programma en hebben aandacht voor jou als persoon. De workshops laten je kennismaken met tal van facetten, waar ik vooraf weinig van wist en waar je je voordeel zeker mee kunt doen. Dit alles wordt je aangeboden in een prettige, ongedwongen sfeer. Als kers op de taart is er na gedane inspanning koffie of thee en een mandarijntje! Ik voel me er helemaal thuis!
jan jan uit waddinxveen schreef op 12 maart 2020 om 10:55
Na operaties aan heupen en knieen kwam daar vorig jaar ook nog slijtage aan de onderste tussenwervelschijven bij. Ik ben ook daaraan succesvol geopereerd maar wel met het gevolg dat ik mijn kracht en coordinatie kwijt was en dus opnieuw weer moest leren lopen.Via vrienden ben ik hiervoor bij Nancy body I mind & being terecht gekomen en heb daar geen moment spijt van gehad. Ik wordt nu al enige maanden begeleid met sporten en fysio door Nancy en Jonathan en hoewel revalideren nooit snel genoeg gaat, moet ik steeds terugkijkend constateren dat deze begeleiding en de uitdagingen tijdens de trainingen mij het vertrouwen geven dat ik nog veel winst kan boeken in de komende tijd, zeker gezien het verschil tussen mijn binnenkomst en nu
Marja Catsburg Marja Catsburg uit Rotterdam schreef op 11 maart 2020 om 20:04
Heel lang geleden kwam ik, op aanraden van de huisarts, voor fysiotherapie naar deze sportschool en ben tot nu toe blijven "hangen". Het liefste doe ik mee aan de pilateslessen. Ik vind het heel fijn dat je, afhankelijk van je agenda, ook op alle andere dagen groepslessen kunt volgen. Heb het naar m`n zin hier, prima sfeer.
nl_NLDutch