De vet gezond masterclass| Vetzuren als optimale voeding voor je lichaam – 29 september 19:30

 In Workshop

Voorkom spierpijn, kramp, artrose, ontstekingen, herstel beter na training en ondersteun je brein!

Graag nodigen we je uit voor een informatieavond en leer wat voldoende vetzuren (omega 3/EPA en DHA) voor je gezondheid (ook als sporter) kunnen betekenen.

We weten allemaal wel dat er drie grote groepen aan voedingsstoffen zijn namelijk: koolhydraten, eiwitten en vetten. Je leest en hoort veel over koolhydraten en eiwitten, maar deze avond gaat over waarom we vetten nodig hebben! We zijn er een beetje bang voor gemaakt, want vetten worden geassocieerd met dik en ziek worden. Maar we hebben vetten keihard nodig voor o.a.: onze spieren, gewrichten, hormonen, bloedvaten, darmen en hersenen. Goede vetten voorkomen ontstekingen en zorgen voor sneller herstel!

Je gezondheid is je grootste kapitaal! Gezonde mensen hebben vele wensen, zieke mensen hebben maar 1 wens! Je hoeft niet ziek te zijn om aan je gezondheid te werken, juist niet. Goede voeding kan ziekte voorkomen. We eten tegenwoordig veel te veel voeding wat gemaakt is door mensen in witte jassen en zo komen we in de wachtkamer van mensen in witte jassen terecht…

Werk dus preventief aan je gezondheid met o.a.: sporten, voldoende ontspannen en goede voeding! Erika Vlasman verzorgt deze avond. Erika is gepassioneerd orthomoleculair therapeut en OERsterk mastercoach. Ze is al een aantal jaren bezig om mensen bewust gezonder te laten leven door betere keuzes te maken. Op deze avond kan je je vetzuurbalans laten meten (tegen betaling), want meten is weten! (uitslag volgt later). De avond zelf kost niks, koffie en thee is beschikbaar. Mocht u aan het einde de informatie waardevol hebben gevonden is een vrijwillige bijdrage welkom.

Meld je nu aan voor deze informatieve avond via deze link: https://voeding4fit.clientomgeving.nl/inschrijven?h=6o3Bh0RD

We starten om 19.30 uur, de inloop is vanaf 19.00 uur.

Ik kijk uit naar je komst en beantwoord dan graag je vragen!

Erika  Vlasman

Recent Posts
nl_NLDutch