Individuele Proeftraining met EWOT ontstekingsremmende zuurstof therapie

 In Workshop

Profiteer van een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen

Kom fietsen op onze hometrainer op een lichte intensiteit en adem 15 minuten lang lucht in die is verzadigt met 93% zuurstof. De sessie heeft een 36 uur durend ontstekingsremmend effect. Hoewel u zeker positief verrast kunt zijn over het resultaat zijn wij toch heel eerlijk, verwacht geen wonderen van 1x training. Het doel van deze proeftraining is om je te laten proeven aan de EWOT therapie en in gesprek met je te raken over hoe wij je kunnen helpen om serieuze resultaten te behalen met je gezondheid. EWOT (Exercise With Oxigen Therapy) kan daar mogelijk een belangrijke rol in spelen. Het is onzichtbaar, krachtig en onontbeerlijk voor het leven. Het is zuurstof. We inhaleren het ons leven lang continu en hoewel het maar 21% uitmaakt van de lucht die we inademen, is het de sleutel tot ons bestaan. Daar waar zuurstof onze lichaamscellen niet bereikt daar ontstaat ontsteking met alle gevolgen zoals in het diagram hieronder is weergegeven.

We nodigen je van harte uit om een keer een gratis proeftraining EWOT te komen doen. Wel moeten wij waken dat de druk van mensen die het graag willen uitproberen niet een te grote last wordt binnen onze dienstverlening. Daarom kunnen wij maar 1 a 2 personen per dag kennis laten maken met EWOT. Als u zich aanmeld kan het zijn dat er direct een afspraak kan worden gemaakt het kan ook zijn dat we u noteren op een lijst met geïnteresseerden. Weet dat we u dan proberen zo snel mogelijk te plaatsen voor een proefsessie maar vragen even om uw geduld en nemen contact op als er voldoende service en ruimte beschikbaar is.

Graag vragen we je ook alleen te reageren als je serieus gezondheidsproblemen hebt en overweegt om met ons EWOT protocol of andere diensten die wij bieden aan de slag te gaan. De tijd van onze medische trainers is te kostbaar voor het alleen bevredigen van nieuwsgierigheid naar EWOT. 

Heb je interesse om in een gratis proeftraining EWOT begeleid door 1 van onze medische trainers geef je dan op door een mail te sturen naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: proeftraining EWOT of bel voor direct contact naar 0180-634465.

Of klik hier om je op te geven via ons contact formulier  

Via deze link kun je lezen wat EWOT protocol inhoud, zo weet u wat u kunt verwachten als u na de gratis proefsessie besluit om met het EWOT protocol verder te gaan.

In een zuurstofrijk lichaam herstel je beter: Ontdek de Kracht van EWOT – Trainen met Zuurstoftherapie

 

Recent Posts
nl_NLDutch