Workshop| Zuurstof, Ademhaling en Circulatie de drievoudige bijdrage aan ontstekingsremming in het lichaam – 20 September 19:30

 In Workshop

De krachtige rol van zuurstof, ademhaling en circulatie bij het remmen en voorkomen van ontstekingen.  Wil je je energie en welzijn naar nieuwe hoogten tillen? Doe dan mee met onze boeiende workshop over de drievoudige kracht ter ontstekingsremming in het lichaam!

Wat is ontsteking en waarom is het belangrijk?

Ontsteking in het lichaam kan sluimerend op celniveau aanwezig zijn en onze energie en gezondheid aantasten. Tijdens deze workshop onthullen we wat ontsteking precies inhoudt en hoe het je dagelijkse vitaliteit beïnvloedt. Leer hoe je met simpele stappen ontstekingen kunt verminderen en je energiereserves kunt vergroten.

Verken de essentiële driehoek van zuurstof, ademhaling en circulatie en ontdek hoe deze de ontstekingsreacties in je lichaam kunnen moduleren. Leer hoe je je lichaam kunt ondersteunen om op natuurlijke wijze ontstekingen te verminderen en je algehele gezondheid te bevorderen.

Deze workshop is praktisch en interactief! We zullen je begeleiden bij eenvoudige maar effectieve oefeningen die je direct kunt toepassen. Verken de impact van bewuste ademhalingstechnieken en eenvoudige beweging op ontstekingsremming en je algehele welzijn.

Klaar om je energie te versterken en een sprankelende versie van jezelf te worden? Schrijf je nu in voor onze workshop en neem de eerste stap naar een leven met minder ontstekingen en meer vitaliteit!

Datum & Tijd: 20 September van 19:30 tot 21:30.

Locatie: Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being

Kosten voor deelname: Een gratis investering in jezelf. Weet dat we mogelijk fotobeelden maken van deze sessie voor toekomstige promotionele doeleinden. Als je aan deze sessie deel wilt nemen dan gaan wij ervan uit dat je er geen problemen mee hebt. Geven en nemen zijn dan in balans.

Aanmelden:

Wij hebben in deze sessie plek voor 18 personen

Wil jij je opgeven stuur dan een mail naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: Zuurstof Ademhaling en Circulatie.

Of klik hier om je direct op te geven via het contact formulier. 

Wacht niet langer – schrijf je vandaag nog in en zet de positieve verandering in gang!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende workshop vol kennis en praktische vaardigheden. Samen zetten we stappen naar een ontstekingsvrij, energiek en gezond leven!

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch