Volop energie door Bio-energetica

 In Blog

Vanaf dinsdag 7 maart gaan we een reeks van 10 demolessen Bio-energetica starten. Het gaat om groepslessen van een uur waarin oefeningen uit het bio-energetisch lichaamswerk centraal staan. Een unieke kans om je lichaam en geest nog veerkrachtiger te maken. De lessenreeks wordt gegeven door Christian Domselaar. Zij is recent gestart met haar praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie in ons centrum.

Mensen kunnen bij haar terecht als het lijf en leven op een diepliggende laag zijn vastgelopen. Bio-energetica is dan vaak een onderdeel van de behandeling om van spanning naar ontspanning te kunnen bewegen, met effecten voor het lichaam en geest.

Bio-energetische oefeningen zijn bedoeld om te helpen de levensstroom in het lichaam weer te voelen en te bevrijden. Ze zijn heerlijk om te doen en bevrijden de energie. In ieders lichaam zijn patronen van spierspanning opgeslagen. De levensenergie wordt daardoor onderdrukt en geblokkeerd. Van oorsprong is het een overlevingsstrategie om de spieren te spannen, maar chronische spanning vermindert het energieniveau en de bewegingsmogelijkheid, waardoor het lichaam of bepaalde delen van het lichaam verstart raken. Stel je eens voor dat jou lijf weer volledig vrij kan stromen vol met energie.

Bio-energetica is daarom een ontdekkingsreis naar jezelf, met het lijf als uitgangspunt.
Met het doen van bio-energetische oefeningen wordt je steeds bewuster van de onderlinge verbanden tussen, energie, bewustzijn, beweging, expressie, spierspanning, houding en ademhaling en hoe dat in jou lijf werkt. Door regelmatig te oefenen kom je steeds meer in contact met je natuurlijke manier van zijn.

Praktische info:

Op 7 maart start de eerste les van een reeks van tien lessen

Steeds op dinsdag van 9:00 tot 10:00 in onze BodyMind Studio

Deze demo -lessenreek is toegankelijk voor alle leden

Er is plaats voor 12 deelnemers per les

Reserveren vooraf kan via de Grib club app.

Proefles:

Voor mensen die (nog) geen lid zijn en toch een keertje willen proberen. Wees welkom voor een gratis proefles. Vraag deze vooraf aan door te bellen naar 0180-634465 of laat een bericht achter via ons contactformulier via deze link

 

 

 

 

Recent Posts
nl_NLDutch