WELKOM – PRAKTIJK IN PETTO – LICHAAMSGERICHTE PSYCHOTHERAPIE

 In Blog

Wij zijn super erkentelijk dat lichaamsgerichte psychotherapeut Lemke Krijgsman van ‘Praktijk in Petto’ haar praktijk heeft gevestigd in Zevenhuizen binnen ons centrum. Wat is het fijn om samen te werken om de klachten en problemen van mensen te kunnen benaderen vanuit een breed perspectief. Heel blij met ‘mooi mens’ Lemke en haar bijzondere expertise en kwaliteiten.

Je lichaam weet het antwoord al

Ik ben Lemke Krijgsman en werk sinds 2016 als lichaamsgericht therapeut. Goed in je vel zitten, daar gaat het mij om. Je lichaam is een enorme bron van wijsheid. Vaak weet je lijf het antwoord al voordat je het met je hoofd realiseert. Dus als je leert te luisteren naar je lichaamstaal, zul je daar in allerlei situaties veel plezier van hebben.

Ik heb zelf ervaren hoe allerlei (nare) levensgebeurtenissen vast kunnen gaan zitten in je lichaam. Daar veroorzaken ze klachten en vermoeidheid. Door middel van lichaamsgerichte therapie kunnen we die spanningen ontdekken en vervolgens loslaten. Zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Vertrouwen en veiligheid

Tijdens mijn behandelingen staan vertrouwen en veiligheid met stip op één. Daartoe gebruiken we onder meer het ‘stop’-principe. Zo kun je op elk moment duidelijk je grenzen aangeven. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er géén goed of fout bestaat tijdens deze therapie. Alles mag er zijn. Vanuit die ervaring kijken we samen hoe we je klachten kunnen verminderen.

Meer informatie over Lemke is te vinden op haar site:

www.lemkekrijgsman.nl

Lemke heeft op de woensdagen praktijkruimte gereserveerd om cliënten te kunnen ontvangen op de lokatie van Nancy van der Hoek – Body|Mind&Being in Zevenhuizen en daarmee mensen uit Zevenhuizen en omgeving van dienst te kunnen zijn.

Recent Posts
nl_NLDutch