Workshop | Unlocking the Power Within: Fascia and Self Myofascial Release – 28 Juni 19:30

 In Workshop

Dompel jezelf onder in de mysterieuze wereld van fascia en ontdek de sleutel tot een gezonder, vitaler lichaam. Fascia, het verborgen netwerk van bindweefsel dat ons omhult, heeft het vermogen om ons te bevrijden van pijn en beperkingen. In onze workshop over fascia en self myofascial release onthullen we de geheimen van dit wonderbaarlijke systeem en leren we je hoe je zelf de regie kunt nemen over je eigen welzijn.

Op woensdagavond 28 juni nodigen we je uit om samen met gelijkgestemden de kracht van self myofascial release te ervaren. Leer technieken om diepliggende spanningen in je fascia los te laten, blokkades te doorbreken en de natuurlijke stroming van energie in je lichaam te herstellen. Ontdek hoe het zachte gebruik van foamrollers, ballen en andere hulpmiddelen een wereld van verschil kan maken in je algehele gezondheid en welzijn.

Laat ons je begeleiden op deze reis van zelfontdekking en genezing. Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken door bewuste aandacht te schenken aan je fascia. Geef jezelf de kans om te stralen, om te bewegen met gratie en vrijheid. Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en ontdek de transformerende kracht van fascia en self myofascial release. Het is tijd om jezelf te bevrijden en je lichaam het geschenk van totale welzijn te geven.

Aanvullende informatie:

In ons centrum omarmen we fascia als een essentieel holistisch systeem voor totale welzijn. Fascia, het verbindende weefsel dat ons lichaam doordringt, heeft een diepgaand effect op ons fysieke, mentale en emotionele welzijn. Door ons te richten op fascia erkennen we de diepe onderlinge verbindingen in ons lichaam en het belang van een geïntegreerde benadering van gezondheid. Kom bij ons en ontdek hoe fascia jouw sleutel kan zijn tot een gezonder, evenwichtiger en vitaler leven.

Tijd:

19:30 tot 22:00

Kosten voor deelname:

Het is een kennismakingsavond dus de kosten zijn gratis. Weet dat wij mogelijk filmbeelden maken van deze workshop voor toekomstige promotionele doeleinden. Als je aan deze workshop deel wilt nemen dan gaan wij ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Geven en nemen in balans.

Aanmelden: 

Wij hebben deze avond plek voor 15 personen

Wil jij je opgeven stuur dan een mail naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: Workshop Fascia

Of klik hier om je direct op te geven via ons contactformulier

 

Recent Posts
nl_NLDutch