WORKSHOP VOETENTRAINING | BEVRIJD JE VOETEN DAG – 23 JUNI 19:30

 In Workshop

Stap uit je schoenen en ontdek de kracht van blote voeten: Een reis naar sterke voeten en een gezonder lichaam

Het trainen van je voeten is niet alleen goed voor je voeten zelf, maar heeft ook talrijke voordelen voor je algehele gezondheid en welzijn. Hier zijn een paar redenen waarom het zo belangrijk is om je voeten te trainen:

1. Sterke voetspieren:

Door je voeten te trainen, versterk je de spieren en pezen in je voeten. Sterke voetspieren dragen bij aan een betere stabiliteit en evenwicht, waardoor je minder kans hebt op blessures en valpartijen.

2. Verbeterde houding:

Je voeten vormen de basis van je lichaam. Door ze te trainen, verbeter je je houding en uitlijning. Een goede houding helpt bij het verminderen van spanning in andere delen van het lichaam, zoals de rug en nek.

3. Betere mobiliteit:

Flexibele en mobiele voeten dragen bij aan een betere bewegingsvrijheid. Het trainen van je voeten kan helpen om de flexibiliteit en beweeglijkheid van de voetgewrichten te vergroten, waardoor je gemakkelijker kunt bewegen en activiteiten kunt uitvoeren.

4.Voet- en enkelstabiliteit:

Sterke en goed getrainde voeten zorgen voor betere stabiliteit in de voeten en enkels. Dit kan helpen bij het voorkomen van verstuikingen, verzwikkingen en andere verwondingen tijdens het sporten of dagelijkse activiteiten.

5. Stimulatie van de zenuwen:

Je voeten hebben veel zenuwuiteinden die in verbinding staan met andere delen van je lichaam. Door je voeten te trainen en ze bewust te stimuleren, kun je de doorbloeding verbeteren en de zenuwfunctie bevorderen, wat een positief effect kan hebben op je algehele gezondheid.

6. Ontspanning en stressvermindering:

Het trainen van je voeten kan ook bijdragen aan ontspanning en stressvermindering. Door je te focussen op je voeten en bewust te zijn van elke beweging, kun je je geest kalmeren en in het moment zijn, wat helpt om stress te verminderen.

Kortom, het trainen van je voeten is een waardevolle investering in je gezondheid. Het draagt bij aan een betere stabiliteit, mobiliteit, houding en algehele welzijn. Dus neem de tijd om je voeten te verzorgen en te trainen, en je zult de voordelen ervaren in alle aspecten van je leven.

Aanvullende informatie:

In ons centrum is veel expertise over het gezond functioneren van voeten. Onze fysiotherapeuten zien veel voetproblemen met als stip op nummer 1 de hielspoor. Onze trainers zijn gespecialiseerd in het vergroten van de voetvitaliteit en veerkracht en hebben daar al menig, voet, enkel. knie, heup probleem mee opgelost. Naast dat wij een uitgebreide functionele kijk op voeten hebben vinden wij ook dat voeten een belangrijke rol spelen in gronding van het lichaam. Een goede gronding zorgt voor ontspanning en stressvermindering in het autonome zenuwstelsel. Ons doel is dat jij de potentie van je eigen voeten leert kennen als bron van zelfzorg en welzijn.

Tijd: 19:30 tot 22:00

Kosten voor deelname:

Het is een kennismakingsavond dus de kosten zijn gratis. Weet dat wij mogelijk filmbeelden maken van deze workshop voor toekomstige promotionele doeleinden. Als je aan deze workshop deel wilt nemen dan gaan wij ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Geven en nemen in balans.

Aanmelden:

Wij hebben deze avond plek voor 15 personen

Wil jij je opgeven stuur dan een mail naar info@nancyvanderhoek.nl met in het onderwerp de vermelding: Workshop bevrijd je voeten dag.

 

Of klik hier om je direct op te geven via ons contactformulier

Recent Posts
nl_NLDutch