Kennismakingsavond| Lichaamsgerichte therapie en SSP – 17 Juni

 In Workshop

Het lichaam heeft altijd meer potentieel en mogelijkheden dan dat het beperkingen heeft. De kunst is dat te kunnen zien, voelen en ervaren. Zo is het werken met het lichaam uiteindelijk altijd de meest natuurlijke weg om pijnklachten te verlichten of te doen verdwijnen. Maar ook bij chronisch stress, overprikkeling, burn-out of het gevoel vastgelopen te zijn in het leven. Weet dat (nare) levensgebeurtenissen vast kunnen gaan zitten in je lichaam. Daar veroorzaken ze klachten en vermoeidheid. Door middel van lichaamsgerichte therapie kunnen spanningen ontdekt worden om ze vervolgens los te laten, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Op deze avond maar je kennis met Lemke Krijgsman. Een heel ervaren lichaamsgericht therapeut. In een bad van vertrouwen en veiligheid neemt ze jou en de deelnemers mee in een lichaamsgerichte mini sessie. Dat zijn kleine oefeningen die veel ervaringen en inzichten over jezelf opleveren.

Meer weten over Lemke en Lichaamsgerichte therapie -> klik hier

In de tweede helft van de avond neemt Nancy van der Hoek die met 1 been stevig staat in de fysiotherapie en met het andere been neigt naar lichaamsgerichte therapie je mee in de wereld van de behandelmethode SSP. Nancy heeft zich verdiept in de veerkracht van het zenuwstelsel en met name van de tonisering van de Nervus Vagus. SSP wat staat voor het Safe and Sound protocol is een concrete toepassing om de balans te herstellen in het zenuwstelsel door te luisteren naar gefilterde muziek. Je krijgt op deze de avond ook de kans om gefilterde muziek kort te ervaren.

Meer weten over SSP oftewel het Safe and Sound protocol -> klik hier

Vrijdagavond 17 Juni

  • Inloop 19:00
  • Masterclass 19:30 tot ongeveer 22:00.
  • De kosten zijn gratis
Recent Posts
nl_NLDutch